Emberek, hogy élhetnek ilyen hülye nevekkel?
Most komolyan a szülők direkt tolnak ki néha a gyerekeikkel? A munkámból kifolyólag annyira sok hülye nevű ügyféllel hoz össze a sors, hogy hihetetlen...
Ti odafigyeltek a névválasztásnál arra, hogy jól csengjen a vezetéknév + keresztnév? Vagy sokan a cuki neveket részesítitek előnyben? Pl. Édes Napsugár
Vagy ha épp neked van gáz neved, számon kérted a szüleidtől, hogy ezt most MIÉRT ÍGY KELLETT? :D
A szülei odafigyeltek, a nevem jól hangzik. A gyerekemnél én is figyelni fogok erre.
De valaki saját magával is képes kitolni, például házasodik és felvesz egy hattagú nevet, szavanként minimum három szótaggal.
Szeretem a nevem,de ritka és mindig eldünnyögöm a bemutatkozást.
Mert különben jön a:
"Ilyen név van?"
Nem,szopatnak 21 éve.
"Nem xy?"
De,elrontottam a saját nevemet.
De a best:
"Te dj vagy?"
....headshot...
Valamelyik híroldalon olvastam furcsa vezeték- és keresztnevekről, ill. kombinációkról, s a cikk alá Disquson beírt egy Mezei Virág nevű lány, hogy az ő szülei is meglehetősen trollok voltak. Vicces volt.
Az én polgári nevem eléggé béna. A vezetéknevemet bugyutának találom, és mellé megkaptam a generációk óta tradicionális keresztnevemet is, ami meg hivatalosan és becézve is röhejes. Együttvéve meg... hadd ne írjam le. Ami azt illeti, bemutatkozáskor szeretem NEM üvölteni a nevemet, ne nagyon hallja meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!