Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon milyen körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon milyen körülmények között élhetnek az olyan lányok/nők, akik ezt szokták írni?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet itt csajok válaszaiból olvasni, hogy milyen fontos nekik, hogy egy férfi/fiú "mosolygós legyen". Csakhogy sokan olyan mindennapi körülmények között élnek ebben az országban, hogy többnyire semmi kedvük/okuk mosolygósnak lenni.
2014. ápr. 13. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól még lehetsz mosolygós.
2014. ápr. 13. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Én inkább azt mondom, hogy legyen humorérzéke és hasonló legyen a humorunk, meg tudjuk egymást nevettetni. Szerintem pont ebben a nehéz világban fontos, hogy azért tudjunk együtt nevetni is.
2014. ápr. 13. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem,nem mindenkinek olyan tejfel az élet,mint egyeseknek.Lehet velük annyi jó dolog történik,és nekik annyira jó,de nagyon sok másik embernek egyáltalán nem ilyen egyszerű a helyzete.Nem mindenkinek van normális családja,nem mindenki nő fel olyan körülmények és tényezők között,nagyon sok srácot megaláznak,visszautasítanak durván,ráadásul egy embert akár testalkata miatt is kicsúfolnak,megaláznak.

Tehát akkor hova mosolyogjak úgy mégis,ha nincsen minek örülnöm?Van,hogy néha jó kedvem van és akkor jól érzem magam,de az nagyon ritkaság,mert nem olyan a környezetem,nem vesznek körbe olyan emberek,és még sorolhatnám mennyi tényező befolyásolja ezeket...

2014. ápr. 13. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Épp ez a lényeg, hogy még szar körülmények között is tudjanak mosolyogni, és legyen humorérzékük, mindig mondjanak vagy találjanak a környezetükben valami vicceset. Senkinek sem kell egy olyan pasi, aki csak panaszkodik és az életet szidja.
2014. ápr. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!