Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20 éves lány vagyok, és...

20 éves lány vagyok, és egyelőre egy fazék teát sem tudok megfőzni. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Persze most szeretnék elkezdi legalább alap dolgokat főzni,sütni.Ennyi idősen jól le vagyok maradva,mi?Ti hány évesen kezdtétek?

2016. márc. 7. 22:45
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Én 19 éves lány vagyok, és a legmagasabb konyhai végzettégem alapján kiválóan tudok virslit főzni.

Mást én sem, mert eddig nem voltam rákényszerülve, de sajnos nem is érdekel és nagyon félek a tűztől, a meleg dolgoktól.

De tudom, hogy ha felkerülök egyetemre, muszáj lesz valahogy életben tartanom magam, ha egyszer elfogy a felvitt kaja, úgyhogy majd nekikezdek... :D

2016. márc. 9. 01:30
 42/51 anonim ***** válasza:
Egyébként érdekes, hogy többnyire azok a válaszok lettek lepontozva, amelyek tartalma nem arról szól, hogy a kérdező még így, ilyen formában is egy hercegnő, és ne aggódjon, teljesen normális, hogy még ahhoz sincs agya, hogy megfőzzön egy teát. Google, YouTube, könyörgöm. Életképesség...
2016. márc. 9. 08:25
 43/51 anonim válasza:
Azt hogy ha az enyém lennél lenne mit tanítanom neked.
2016. márc. 9. 16:58
 44/51 anonim válasza:
Engem az érdekel hogy miért fazékba csinálod a teát?
2016. márc. 9. 17:13
 45/51 anonim ***** válasza:
Nálunk is sokan fazékban főzik. Nagyobb mennyiségű vizet felraknak fazékban főni, aztán ízesítik. Merőkanállal szednek belőle bögrébe. :)
2016. márc. 9. 18:10
 46/51 sheriffkoma válasza:
A teán nem főzni, hanem forrázni kell, különben keserű lesz. Anyáddal annyi törődj, amit ő veled. Így,a ráérő idődben pótolhatod, amit elmulasztott.
2016. márc. 9. 18:28
 47/51 anonim ***** válasza:
42-es azért te sem mondtál hülyeséget
2016. márc. 9. 21:49
 48/51 anonim ***** válasza:
54%

Én is itthon lakok még, ennek ellenére semmi gondom a főzéssel. Az meg egyenese röhejes, hogy egy teát nem tudsz főzni. Én sem vagyok amúgy rákészerítve, de nekem eszemb jutott már 15-16 évesen, hogy azért szeretnék legalább alapvető dolgokat főzni. Az már más kérdés, hogy ezze néha anyát is tehermentesíteni tudom, hogy most én főzők. Nem szoktam amúgy bántani az embereket, de ez szerintem már tényleg ciki. Az meg nem kifogás, hogy nem voltál rákényszerülve. Oké, hogy nem csináltál még 7 fogásos ebédet, de azért az az alap, hogy teát főzni, meg egyszerű dolgokat, mint húst sütni tudsz.

21/L

2016. márc. 26. 18:02
 49/51 anonim válasza:
Én 14 évesem már tudtam ebédet főzni a családnak. Már 8 évesen tudtam teát főzni. Látszik nagyon kinyalták neked a seggemet kislányom! (Ezt nem sértésből, de így van)
2016. ápr. 6. 19:47
 50/51 anonim ***** válasza:

vagy csak simán leszarta, én csak azért tudom ezeket, amiket tudok főzésbe, mert leszarják, hogy mit kajálok :D

Enni meg muszáj

2016. ápr. 7. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!