Tényleg 'ciki'hogy 27 évesen még nincs gyerekem?
A munkahelyemen,amikor megkérdezik,hogy hány éves vagyok és megmondom,akkor rögtön kérdezik,hogy férj,gyerek van e már?
Mondom,hogy párom van( de férjhez nem akarok menni) gyerekem nincs(mmert,még nem éreztem úgy hogy szeretnék) természetesen,majd szeretnék,de kb 1-2 év múlva.
Ilyenkor mindenki furán nézz rám,olyan szánalmasan és ez már kezd kellemetlen lenni.
Most ez tényleg ciki?
Nem az és kit érdekel, hogy másoknak ciki-e? :D
Rám sosem néznek így, max. nagyritkán megpróbálnak meggyőzni, hogy most már legyen. Való igaz, 39 évesen már lépéseket lehetne tenni, anyám pont ekkor tette őket... De a körülményeim még nem megfelelőek. Még jó, hogy a génjeim rendben vannak, s jó a védangyalom is, mert lassan már öreg lennék a dologhoz.
én a nagyanyám unokája vagyok, akinek nem volt gyereke (csak unokája) a napi abszurd
Azután meg azért a félévszázadosokat nem szokták kérdezni, hogy mikor szülnek.
15.
Megertelek,nalunk is hagyomany a kesei gyerekvallalas a csaladban, sot, anyamnak pl egyaltalan nem is szuletett gyereke ;-D
Ha akarsz, akkor mar ideje lenne, ha nem akarsz, akkor nem.
Ez van, biologiailag a no 30 folott mar veszelyeztetett, 40 folott meg mar nagyon nem ugy mukodik.
A ferfi 20, 30, 40, 50 evesen meg ugyanugy tud gyereket csinalni.
Ez van, kedves nok, kitolt veletek a biologia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!