Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg 'ciki'hogy 27 évesen...

Tényleg 'ciki'hogy 27 évesen még nincs gyerekem?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen,amikor megkérdezik,hogy hány éves vagyok és megmondom,akkor rögtön kérdezik,hogy férj,gyerek van e már?

Mondom,hogy párom van( de férjhez nem akarok menni) gyerekem nincs(mmert,még nem éreztem úgy hogy szeretnék) természetesen,majd szeretnék,de kb 1-2 év múlva.

Ilyenkor mindenki furán nézz rám,olyan szánalmasan és ez már kezd kellemetlen lenni.

Most ez tényleg ciki?

2016. márc. 3. 09:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező 15év múlva tedd fel ezt a kérdést
2016. márc. 3. 11:24
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Nem az és kit érdekel, hogy másoknak ciki-e? :D

Rám sosem néznek így, max. nagyritkán megpróbálnak meggyőzni, hogy most már legyen. Való igaz, 39 évesen már lépéseket lehetne tenni, anyám pont ekkor tette őket... De a körülményeim még nem megfelelőek. Még jó, hogy a génjeim rendben vannak, s jó a védangyalom is, mert lassan már öreg lennék a dologhoz.

2016. márc. 3. 11:40
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Ha azt mondjuk, hogy igen, akkor ma "elfelejted" bevenni a tablettát, vagy mi?:D
2016. márc. 3. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Egyes emberek próbálják cikivé tenni, mert úgy tekintenek a gyerekre meg a férjhezmenetelre mint egy 'karrierszintre', amit ők már elértek és te kvázi nem. Én 29 vagyok, gyerekem nincs, nem is biztos hogy szeretnék, párom van 6 éve, már az első évünk alatt megkérte a kezem, viszont nekem még most sincs kedvem férjhez menni:) Ettől függetlenül tudom, hogy ő az igazi. Amitől hányni tudnék, ha valaki beleakar mászni az életembe, ítéletet mondani felettem, elkönyvelni, hogy mit érek..ezek az emberek akiket említettél pont ilyenek. Én azt mondom, engem sem érdekel hogy más mit hogy csinál a privát életében, hát legyenek szívesek intelligens ember módjára az én privát dolgaimtól is függetleníteni magukat.
2016. márc. 3. 14:04
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Nagyanyám már 83 éves, sohase szült gyereket, aztán őt se kérdezgették soha, hogy mér nincs gyereke..
2016. márc. 3. 18:48
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

én a nagyanyám unokája vagyok, akinek nem volt gyereke (csak unokája) a napi abszurd

Azután meg azért a félévszázadosokat nem szokták kérdezni, hogy mikor szülnek.

2016. márc. 3. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:

15.

Megertelek,nalunk is hagyomany a kesei gyerekvallalas a csaladban, sot, anyamnak pl egyaltalan nem is szuletett gyereke ;-D

2016. márc. 4. 00:36
 18/19 anonim ***** válasza:
NEM
2016. márc. 4. 10:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha akarsz, akkor mar ideje lenne, ha nem akarsz, akkor nem.

Ez van, biologiailag a no 30 folott mar veszelyeztetett, 40 folott meg mar nagyon nem ugy mukodik.

A ferfi 20, 30, 40, 50 evesen meg ugyanugy tud gyereket csinalni.

Ez van, kedves nok, kitolt veletek a biologia.

2016. márc. 4. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!