Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg 'ciki'hogy 27 évesen...

Tényleg 'ciki'hogy 27 évesen még nincs gyerekem?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen,amikor megkérdezik,hogy hány éves vagyok és megmondom,akkor rögtön kérdezik,hogy férj,gyerek van e már?

Mondom,hogy párom van( de férjhez nem akarok menni) gyerekem nincs(mmert,még nem éreztem úgy hogy szeretnék) természetesen,majd szeretnék,de kb 1-2 év múlva.

Ilyenkor mindenki furán nézz rám,olyan szánalmasan és ez már kezd kellemetlen lenni.

Most ez tényleg ciki?

2016. márc. 3. 09:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

a te életed a te döntéseid...

van aki 40+-on sem akar gyereket...

van aki karrierista és egyáltalán nem is akar...

szerintem nem ciki...de kinek mi...

23F

2016. márc. 3. 09:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki,és mindenkinek a magánügye a saját élete.

Megjegyezném,hogy egy munkahelyen mindig valakit valamiért piszkálgatnak.

Nagyon sokan később,vagy későn szülnek,az én Anyukám 34 éves volt,amikor születtem,az unokatesóm pedig most szült 1 hete 36 évesen.

Egy ember nem biztos,hogy huszonéves korában alkalmas gyereknevelésre,és sok oka lehet még annak,ha valaki vár.

2016. márc. 3. 10:03
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjátok már ezeket a megerősítést váró, álszent kérdéseket. Ha azt írják egymás után hárman, hogy igen, ciki a gyerektelenség, akkor szülsz kettőt, de komolyan.
2016. márc. 3. 10:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. 27 evesen nekem se volt, sot, a munkahelyemen senkinek abbol a korosztalybol ( nok kozul). Ott meg ez volt termeszetes. Ne a kozeg hatarozzon meg...
2016. márc. 3. 10:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze hozzá a kollégáidnak, ez a te magánügyed.
2016. márc. 3. 10:17
 6/19 anonim ***** válasza:
32%

En 28 voltam mikor az elso szuletett, 30 mikor a masodik, felesegem nalam 3 evvel fiatalabb.

Senkinek semmi koze hozza, kerdes hogy te akarsz e gyereket? Mert ha igen, hamarosan kifutsz az idobol, de ha nem, akkor nincs semmi problema, te dolgod.

2016. márc. 3. 10:18
 7/19 anonim ***** válasza:
48%
napiszar önigazoló álkérdés (annyira mindegy nekünk)
2016. márc. 3. 10:47
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, az ember akkor vállaljon gyereket, ha úgy érzi, van mit adnia neki szellemi, érzelmi és anyagi téren is. Addig nem érdemes.

26/L (nincs gyerekem, se férjem)

2016. márc. 3. 10:50
 9/19 anonim ***** válasza:
37%
Hát persze,hogy ciki, ha másoknak akarsz megfelelni.
2016. márc. 3. 10:58
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 24 éves egyetemista vagyok, és még senkinek sincs gyereke a korosztályomban azok közül, akiket ismerek, és nem tartom valószínűnek, hogy ez 3 éven belül bármelyikünknél is változni fog. Mondjuk én fiú vagyok, de a lány ismerőseimnek sincs. Meg hát nem mindegy, milyen közegben élsz, én pl. budapesti értelmiségi családból származom, nekem és a hozzám hasonlóknak a tanulás az első.
2016. márc. 3. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!