Tényleg 'ciki'hogy 27 évesen még nincs gyerekem?
A munkahelyemen,amikor megkérdezik,hogy hány éves vagyok és megmondom,akkor rögtön kérdezik,hogy férj,gyerek van e már?
Mondom,hogy párom van( de férjhez nem akarok menni) gyerekem nincs(mmert,még nem éreztem úgy hogy szeretnék) természetesen,majd szeretnék,de kb 1-2 év múlva.
Ilyenkor mindenki furán nézz rám,olyan szánalmasan és ez már kezd kellemetlen lenni.
Most ez tényleg ciki?
a te életed a te döntéseid...
van aki 40+-on sem akar gyereket...
van aki karrierista és egyáltalán nem is akar...
szerintem nem ciki...de kinek mi...
23F
Szerintem nem ciki,és mindenkinek a magánügye a saját élete.
Megjegyezném,hogy egy munkahelyen mindig valakit valamiért piszkálgatnak.
Nagyon sokan később,vagy későn szülnek,az én Anyukám 34 éves volt,amikor születtem,az unokatesóm pedig most szült 1 hete 36 évesen.
Egy ember nem biztos,hogy huszonéves korában alkalmas gyereknevelésre,és sok oka lehet még annak,ha valaki vár.
En 28 voltam mikor az elso szuletett, 30 mikor a masodik, felesegem nalam 3 evvel fiatalabb.
Senkinek semmi koze hozza, kerdes hogy te akarsz e gyereket? Mert ha igen, hamarosan kifutsz az idobol, de ha nem, akkor nincs semmi problema, te dolgod.
Nem ciki, az ember akkor vállaljon gyereket, ha úgy érzi, van mit adnia neki szellemi, érzelmi és anyagi téren is. Addig nem érdemes.
26/L (nincs gyerekem, se férjem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!