Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, ha ezt a tavaszt...

Nagyon ciki, ha ezt a tavaszt örökölt cipőben "húzza ki" a gyerekem?

Figyelt kérdés
Nem testvérről, hanem idegenről maradt le, de márkás, hibátlan állapotú. Azért látszik, hogy viselték.
2011. márc. 22. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, az én 2 éves lányom egész télen a bátyjától örökölt hótaposóban és cipőben járt, baromira nem érdekelt.
2011. márc. 22. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
miert lenne ciki? nem ciki!
2011. márc. 22. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ki előtt ciki??A család, a barátok, vagy egyszerűen csak te szégyelled???Szerintem egyáltalán nem gáz!Az én lányom 5éves, és épp ma vettem neki egy nike cipőt a teszveszen!Mindig márkásat veszek neki, de soha nem újat!!Az nekem drága!És nem érzem cikinek!!
2011. márc. 22. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Masok vajon honnan tudnak, hogy nem a te kislanyod hordta, tehat nem altala viseletes, hanem mase volt? En sokmindent veszek hasznaltan, szerintem sokszor hulyeseg kicsi gyereknek uj holmikat venni, aztan nesze neked pocsoja meg homokozo!
2011. márc. 22. 19:10
 5/12 A kérdező kommentje:

A sógornő jelöltem szólta meg. Egy lenéző pillantás után megjegyezte, hogy ő ezt biztosan nem adná rá és miért nem veszek újat, ha egyszer megtehetem.

Azért, mert egyszerűen sajnálom rá a pénzt, ugyanis ősszel ha nem lesz már jó, akkor megint kell egyet venni. Ez meg most nagyon kapóra jött. Egy ismerősünk rokonától való és kifogástalan állapotú, csak mégis használt.

Nem engem zavar, csak annyira bizonygatta, hogy nem adná rá, hogy elfogott a kétség. Tényleg vehetnék neki újat, csak sajnálom rá a pénzt egy hónapért...

2011. márc. 22. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisgyerekeim is használt márkás ruhákban járnak. Nem érzem cikinek, viszont kimondottan olcsó és csinos.
2011. márc. 22. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok használt ruha / babaholmi ellenes, sőt imádok turizni, de cipőből csak újat veszek. Gyerekorvostól tudom, hogy azt mindenkinek saját magának kell kitaposni. Én ezért újat vennék a helyedben, ha azt mondod, megtehetnéd.

ahogy írtam, ezen kívül nagyjából mindenből jöhet használt(még a fehérnemű kivétel).

2011. márc. 22. 20:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért lenne ciki, ha hibátlan, nem lyukas, kitaposott...
2011. márc. 22. 20:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idos a gyermeked? Mert a kitaposas az igaz, de egesz kicsi gyerekeknel akik setalgatnak ugyan, de sokat babakocsiznak meg, nem tapossak meg annyira. Nagyobbaknal igaz (tehat akik mar nem babakocsiznak), hogy jobb uj cipot venni. A kisfiam 17 honapos, epp ma kapott egy Tommy Hilfiger cipot, hat az ooolyan aranyos :-))) 2szer volt a regi kisgazdaja laban, o meg nem tudott setalni. Meg lehet szandalt is hasznaltan veszek, ha nem agyonnyuzott.
2011. márc. 22. 21:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is ráadok használtat, ha jó állapotban van.Más véleményével meg ne foglalkozz!
2011. márc. 22. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!