Egyesek ezen az oldalon miért nézik semmibe, ha valaki nyelvvizsgával/kal rendelkezik?
Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy az illető élesben aztán talán nem tud minden helyzetben anyanyelvi szinten értekezni az adott nyelvből, na de akkor is van egy tudása-legtöbbször megértési/szövegértési-ami nem tűnik el, és ez szerintem nem 'semmi'. Aki nyelvvizsgázik-leginkább középfok-az már előtte X évet tanulta azt a nyelvet. Hozzáad vele az intelligenciájához, akárhogy is nézem. Egyesek ezt miért nézik semmibe?2016. márc. 1. 10:13
61/66 anonim válasza:
Figyi, emelt érettségit tettem matekból 10 éve, és nem biztos, hogy emlékszem bármire is.
Van, aki az angollal van ugyanígy. A testvérem iskolájában kötelező volt nyelvvizsgára menni. A többség felkészült rá, és utána el is felejtette.
És ha hiszed, ha nem, nagyon sok olyan fiatal van, aki eljön állásinterjúra felsőfokú nyelvvizsgával, és nem beszél angolul. Hogy nem tud vagy nem mer, az lényegtelen, de amikor az interjúztató átvált angolra, megkukulnak. És ez nem ritka eset.
62/66 anonim válasza:
Nem a szőlő savanyú, de hogy valaki ennyit verje a nyálát arra hogy nyelvvizsgája van... :D
63/66 A kérdező kommentje:
Ez nem 'nyálverés', ez küzdés azért hogy ezen az oldalon elismerjék a nyelvvizsgázást, mint teljesítményt. Minden vizsgára készül az ember, energiát fektet bele. Aki a vizsgát sikeresen letette, bizonyítványt kap érte. A bizonyítványokat meg illik elismerni! Ahogy az érettségit is, a diplomát is, az okj-s szakmai papírokat is. Mert ott voltam, megtanultam, letettem a vizsgát, tehát valamiről számot adtam ABBAN A PILLANATBAN. Ezt pedig elismerni tessék szépen. A bizonyítványok a későbbiekben is előnyhöz juttathatnak bizonyos helyzetekben, azzal szemben akinek bár lehet hogy van/volt tudása, de nem tud róla vizsgabizonyítványt felmutatni. Ilyen egyszerű.
2016. márc. 2. 07:19
64/66 anonim válasza:
Akkor ünnepélyesen kijelentjük: Kérdező, tisztelettel elismerjük a nyelvvizsgádat. Szép teljesítmény! Gratulálunk!
Van még kérdés?
65/66 A kérdező kommentje:
Na végre!
2016. márc. 2. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!