Egyesek ezen az oldalon miért nézik semmibe, ha valaki nyelvvizsgával/kal rendelkezik?
Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy az illető élesben aztán talán nem tud minden helyzetben anyanyelvi szinten értekezni az adott nyelvből, na de akkor is van egy tudása-legtöbbször megértési/szövegértési-ami nem tűnik el, és ez szerintem nem 'semmi'. Aki nyelvvizsgázik-leginkább középfok-az már előtte X évet tanulta azt a nyelvet. Hozzáad vele az intelligenciájához, akárhogy is nézem. Egyesek ezt miért nézik semmibe?2016. márc. 1. 10:13
31/66 A kérdező kommentje:
36: ez totál nem igaz, amit írtál
2016. márc. 1. 11:42
32/66 anonim válasza:
Rendben, részemről ennyi.
További szép napot!
33/66 anonim válasza:
Győzike is több nyelvet beszél, anyanyelvi szinten. Akkor ő is pont olyan művelt és intelligens, mint te? :-)
34/66 A kérdező kommentje:
39: Neked is szép napot! Köszönöm, hogy itt voltál.
2016. márc. 1. 11:47
35/66 acelsziv válasza:
36 Totál igazad van.
A kérdező meg a szokásos nap hülyéje, akit nem kell komolyan venni. Visít és vergődik, mert hiába vette meg a papírjait a Józsin Providentes kölcsönből nem lett tőle nagyobb ember. Ugyanúgy lenézik, mert sötét és bunkó.
De hát ez van. Közmunkásnak még jó lesz.
36/66 acelsziv válasza:
Ja: Ne is válaszolj. Törlöm a listámból a kérdést, mert nem érsz meg egy percet, egyetlen további mondatot sem.
37/66 anonim válasza:
Ne a nyelvvizsgádra verd a nyálad, hanem arra, amit sikerült elérned vele.
Sorolhatod.
38/66 anonim válasza:
Remélem, törlik, én már jelentettem. Ez nem kérdés, csak veszekedni akar.
Jelentsétek ti is.
39/66 anonim válasza:
Már vártam, észérvek hiányában mikor írod ezt ki.:D
40/66 anonim válasza:
Én nem vagyok irigy. Van nyelvvizsgám és nyelvtudásom is, több nyelvből is! Munkában mindennap használom.
Ettől függetlenül nem érzem ezért jobbnak magam másoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!