Egyesek ezen az oldalon miért nézik semmibe, ha valaki nyelvvizsgával/kal rendelkezik?
De ilyen hülyékkel hiába is vitatkozik az ember, örülj akkor a nyelvvizsgádnak, keretezd be, tedd a falra, és csodáld minden nap.
Az a baj, hogy nem "egyesek" nézik semmibe a nyelvvizsgát, hanem "egyes" nyelvvizsgások tesznek úgy, mintha ők lennének az istenek, csak mert van egy szaros papírjuk, ami manapság szinte mindenkinek van. :D
Jelenleg te vagy az egyetlen aki osztogat és próbál alázni mindenki mást. Már bocs de egy ilyen ember szájából elég tájidegenül hangzik az intelligencia szó.
Egyre inkább hajlok afelé, hogy nem a nyelvvizsgáddal volt bajuk "egyeseknek" hanem a minősíthetetlen stílusoddal.
De már máshol is tapasztaltam, hogy a tanulás nem ad sem műveltséget, sem emberséget sem intelligenciát.
Másokat untorgatsz kifelé a fórumról, de láthatóan téged idegesít legjobban az egész. Miért vagy akkor itt? Menjél szépen ülj le a sarokba és örülj a nyelvvizsgádnak. Ha nem tudsz érvényesülni az életben - és ez valószínű, mert igencsak ideges vagy szinte mindenre és mindenkire - akkor úgyis kitörölheted az összes papíroddal.
"17: Nem megy az olvasás? Így természetesen egy nyelvvizsga letétele is problémákba ütközne nálad..nem kell, hogy kóstolgass"
De megy. Esetleg jobban is mint neked.
Nem "kóstolgatlak".
Annyit kértem, hogy egy konkrétumot hozz, de erre nem vagy képes.
Itt sem írt olyant senki, hogy bárkit lenézne csak azért(!) mert nyelvvizsgája. Arról írtak, hogy azt nézik le, akik a nyelvvizsgája miatt többre tartja magát emberileg másoknál. De ez nem ugyanaz, mint amit te a kérdésedben állítasz.
"Ha több féle nyelven is ki tudom fejezni magam, az nem műveltség...? DE."
Nem.
Az, hogy több nyelven beszélsz, csak azt jelenti, hogy több nyelvet beszélsz.
Intelligens - pláne művelt - , akkor leszel, ha akár csak egy nyelven is, de érdemes is lesz meghallgatni amit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!