Van olyan (különleges) tulajdonságotok, ami a barátaitoknak, rokonoknak furcsa, de nektek teljesen természetes?
Én például:
- jéghideg vízzel mosok fogat
- minden alváshoz befonom a hajam
- nem tudok zokniban aludni, ha mégis elaludnék benne, dühösen ébredek, és mint aki az életéért küzd, letépem a zoknim.
- gyűlölöm a nyitva felejtett szekrény ajtókat ( ha meg látom már vetődök is, hogy zárva legyen)
- csak csapvizet iszom
- majdnem az összes főzeléket egy rakás cukorral eszem
Így is mondhatjuk, de nincsenek kőbe vésve a szabályok :D
Jó, a fánk az határeset, mert ott van a képviselőfánk, vagy a strandi amcsi, ami villával simán elfogyasztható. A mamaféléhez viszont elég egy szalvéta.
Az viszont számomra elképzelhetetlen, ami az amcsi filmekben mindennapos, hogy vendégségben süti tálból tányérra kézzel, majd ujjakkal lapogat, tapogat, mazsola ki és szájbavesz. Aztán ujjakat bekap, lenyal, tálhoz visszanyúl.
jahmm és...
zokniban aludni=szkafanderben szexelni
-a telóm évent kb 10-szer van feltöltve.
-ha anya azt mondja 2 perc és visszahív mp-re ponosan 2 perc múlva kapcsolom be úja.
-szeretem a sebhelyeimet,mert ha megkérdezik honnan vannak tudok róluk mesélni.
-csak lila kabátjaim vannak,meg egy fekete bőrdzsekim,amiket bármilyen színű nadrággal felveszek
-félek lemenni a pince lépcsőjén,mert attól tartok,hogy rám mászik egy mesztelen csiga.
-lány létemre imádok nehéz dolgokat emelgetni.
-utálok sírni.
-a sminktől magabiztosabb leszek,de amint lemosom a sminket,sokkal szebbnek látom az arcom
-amikor először megjött mindenki körbeugrált,hogy milyen érzés nagylánynak lenni,emiatt rosszul éreztem magam,és azt kívántam bárcsak 3 évvel később jött volna meg.
-technika órákon sokszor azt érzem,jobb lenne fiúnak lenni,mert utálok varrni,inkább barkácsolnék.
-van egy fiú barátom,akinek szerelmi tanácsokat adok,és szinte bármit elmondok neki.
-ha valami bajom van,fáj valamim,azt csak akkor mondom el,ha rákérdeznek,vagy ha már tényleg vészes
-szeretek önmagamon röhögni,hibázni.
-habár az átlagom 4,6 ritkán tanulok többet napi 15-20 percnél
-önmagában szoktam enni a következőket:1 db citrom,egy csomag juhtúró,egy csésze olíva bogyó
Az ágyat minden este elalvás előtt centire igazítom.Mielőtt használni kezdek valami konyhai eszközt vagy poharat vagy tányért mindig elöblítem.Akkor is,ha most mosogattam el.A bundás kenyeret csak ketchuppal eszem meg.Papucsban zuhanyzom itthon is.Nem alszom éjjel sminkben és fogmosás nélkül SOHA.A lábujjaim közt és a mellem alatti részt mindig csont szárazra törlöm zuhanyzás után.Idegesít,ha valaki a bal oldalamon akar jönni,mindig úgy intézem,hogy jobb oldalt legyen.Sosem használok rendes könyjelzőt,vagy kinyítva lefordítom a könyvet vagy valami papírfecnit rakok bele.(de a sarkát sem hajtom be soha)
Utálok tv-t nézni,de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!