Van olyan (különleges) tulajdonságotok, ami a barátaitoknak, rokonoknak furcsa, de nektek teljesen természetes?
Én például:
- jéghideg vízzel mosok fogat
- minden alváshoz befonom a hajam
- nem tudok zokniban aludni, ha mégis elaludnék benne, dühösen ébredek, és mint aki az életéért küzd, letépem a zoknim.
- gyűlölöm a nyitva felejtett szekrény ajtókat ( ha meg látom már vetődök is, hogy zárva legyen)
- csak csapvizet iszom
- majdnem az összes főzeléket egy rakás cukorral eszem
-ha olvasok egy könyvet kb amikor a felénél tartok elolvasom az utolsó oldalt
-mindig takaróban alszok
-utálom a ki van engedve a hajam
-van rendes ágyam de szívesebben alszok egy földre rakott matracon
-ha egyedül alszok egy franciaágyon akkor keresztbe fekszem
-nem szeretek tévézni
-
- Csapvíz jöhet, de megvárom amíg az apró buborékok eltűnnek és átlátszó lesz a pohár, csak utána iszom meg. Ha kell, megkeverem egy kanállal, hogy gyorsabban menjen a dolog.
- Hajlakk nélkül nem indulhat nap, másképp nem bírok a hajammal, utálom a pici szemembe lógó szálakat
- Lefekvés előtt mindig szellőztetek, mínusz 10 fokban is, mert folyton úgy érzem, hogy nincs elég levegő, akkor is ha van.
- Mindegy milyen süti, villával eszem, ezért sok helyen megkapom, hogy mekkora sznob burzsuj vagyok, közben csak nem szeretem, ha maszatos lesz a kezem, szalvétával megtörölni meg nem az igazi, mert ragadós marad
- Nem telhet el nap úgy, hogy ne nézzek rá a DAX indexre. Ha Alsófenékpusztán vagyok és nincs netem, akkor felhívom a haveromat, a brókeremet, a tudakozót vagy bárkit. A páromat ezzel soha.
Ja és furán iszom flakonból vizet, majd összenyomom helyfoglalás miatt. Már nagyon sokszor mondták, fura vagy kérdezték, miért s mindig "így kevesebb helyet foglal" volt válaszom.
1#
mennyi autista :D
figyuzz, kérdező, ha jéghideg vízzel mosol fogat, meg fog repedezni a fogzománcod, bár már biztos meg is repedezett.
- bejönnek az izmos lányok
- bejönnek a magas (185+cm) lányok
- nem jönnek be az alacsony, kislányos lányok
- nagyon kevés embert szólítok a nevén, ez az utóbbi években jött elő. Pl egy barátnőmet se szólítottam meg sose a nevén 5 év alatt :D
- nem vagyok hajlandó semelyik családtaggal sem szexuális dologról beszélni, de annyira, hogy kb csendes pánikrohamom lesz, és csak el akarok jönni onnan vagy témát váltani mihamarabb
- arcszőrzetről sem vagyok hajlandó beszélni :D
- sohasem használok csúnya szavakat
- gyorsan és céltudatosan sétálok, és utálom a nehezen kikerülhető, tötymörgő embereket
- ha valahova megyek tömegközlekedéssel, legalább 3 féle útvonalat találok ki, hogy izgalmasabb legyen, közben magamban számolgatom, hogy melyik a leggyorsabb vagy a legérdekesebb. amúgy imádok utazást szervezni.
- sohasem eszek másodikat abból a tányérból, amiben előtte levest ettem
- nem szeretem a szószokat, mártásokat az ételekhez
24/F
- csak zokniban tudok aludni. :D
- utálom a csapvizet
- ha telefonalnom kell, leírom papírra amit mondani kell, és felolvasom
- annyira utálom a személyes kérdéseket, hogy arra sem szeretek válaszolni, ki a kedvenc színészem
- mindig ugyanazzal a járattal megyek, ha nem tudok azzal menni, csak a 10 perccel későbbivel, kényelmetlenül érzem magam, hiába érek oda időben
- én is utálom a nyitott ajtókat, fiókokat, a félig becsukott fiókokat még jobban, azt muszáj becsukni
- mindent leellenorzok, mielőtt elindulok otthonról, meg akkor is, ha tudom, hogy az előbb leellenoriztem
-csak ugyanazzal a késsel, villaval, kanallal eszek, ugyanabból a tanyerbol, más evoeszkozzel nem vagyoj hajlando enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!