Gondolja valaki még úgy, hogy a testépítés-gyúrás a
nem okos emberek menekülése? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani, a saját élettapasztalataim szerint (gimnazistaként) a nagy ész és a gyúrás-testépítés nem jár gyakran együtt. Az igazán okos gyerekek nem testépítenek, egyes szerényebb képességű fiatalok viszont edzéssel kompenzálnak, és a társasági életben gyakran sikeresek. Persze nem végletekben gondolkodom, van középút is.
Húh, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan ennyi válasz lesz :D
Igen, a RENDSZERES TESTMOZGÁS és a GYÚRÁS-TESTÉPÍTÉS tényleg nem ugyanaz, én ez előbbit csinálom ('okos'-ként), mert nagyon magas vagyok és kellene egy szélesebb váll meg vállalható has is, tehát vagy fél éve majdnem minden nap edzem egy 25 percet. Nyáron szeretnék hetente úszni is.
Amúgy meg a szórakozóhelyesnek igaza van, az ottani gyúrósok sem a legokosabbak, meg úgy általában a szórakozó fiatalság sem (itt szétválasztanám a 'gyerünk fiúk b*sszunk be' és a 'egy kis bulizás' kategóriákat)
2016. jan. 31. 21:04
23/30 anonim válasza:
Az ilyen kidobók/gyúrósok/ememások nem diplomások. A fejek beveréséhez nem diploma kell. Meg volt egy kutatás ami kimutatta, hogy a folyamatos erőltetett fizikai tevékenység butít. Ellenben a kis tesztoszteronszint kedvez az agyműködésnek, ezért a nők okosabbak is. 25 perc edzésből még nem lehet baj, de nem tudjuk mit edzel. Például a fekvőtámaszt, felülést én kerülném. Súlyokból se érdemes csak max. 3 kilót felemelni. Nálam 12 évesen indult be a hülyülés amikor esténként 6 kilóval bicepszeztem. Mióta rendszeresen edzek azóta meg még hülyébb, agresszívabb és feldúltabb vagyok, mint valaha. Ez egy ördögi kör, ebből nem jössz ki. Folyton kívánod, hogy fekvenyomj meg igyad a fehérjét. Ne kezdjétek el gyerekek, nem szabad. Én benne vagyok, kidobó vagyok hétvégente suli mellett meg edzek. Benéztem egy boksz edzésre, elvertem mindenkit, pedig nem kispályások voltak. Bulin poénból bokszoltam egy Európa bajnok MMA gyerekkel. Sírás lett a vége és nem én sírtam...
2016. jan. 31. 22:31
24/30 anonim válasza:
25 perc alatt mitől lesz neked széles vállad? Két ló húz két irányba?
Abba okosként nem gondolsz bele (egyébként magam is okos vagyok, lány), hogy aki el akar kezdeni gyúrni, az nem akarja, hogy a nehéz munka kárba vesszen, és utána néz a dolgoknak? Nem csak emelgeti a súlyzókat, hanem valószínűleg az étkezése is rendben van, az étrendkiegészítőkről is tud.
Napi 25 perc... az bemelegítés. Te nem olvastál utána a dolgoknak?
Én majdnem 100 kilósan napi 1 órát bicikliztem, bemelegítés és nyújtás nélkül számolva. És ez csak zsírégetés, izmot építeni sokkal nehezebb.
2016. jan. 31. 22:33
25/30 anonim válasza:
Micsoda!? Az alacsony tesztoszteron szinttel okosabb az ember, wmiat okosabbak a nők!? Hat ez az évszázad baromsága! Pont, hogy a magas tesztoszteron szint teszi lehetővé hogy a legjobbat kihozza magából az ember: Jó memória, koncentráló képesség, gyors agyi felfogás, ezek a magas tesztoszteron szint jelei többek kozott. Továbbá jó közérzet, jó pihenő képesség, stb ezek a tanulás ellen vannak!? Illetve a súlyzós edzés utáni cardio, futás is, meg az oxigénnel dúsult ver, es a kiegyensúlyozott táplálkozás és vitamin fogyasztás illetve omega3 az annyira hátráltat!? Olvass mar utana például az omeg3-nak! Azert gondolkozzal mar mielött butaságokat írsz! Az mma es a kuzdosportok mas tészta, mikor az ember fejét ütik...
2016. febr. 1. 10:15
26/30 anonim válasza:
#25: Ne ülj már a poénnak...
2016. febr. 1. 15:53
27/30 anonim válasza:
*ne ülj már fel
2016. febr. 1. 15:54
28/30 anonim válasza:
Kérdező te pedig 25 perc edzéssel nem jutsz sokra. Lássuk csak heti 7x25 perc az 175 perc. Egy olyan edzés ami komplex és átmozgat mindent az olyan 60 perc, de akár 90 is lehet. Összesen heti 3 órát töltesz el edzéssel. Ezt fordíthatnád heti 3 nap edzésre, naponként 1 órával. Mondjuk hétfő, szerda, péntek. Keress rá a Fegyencedzésre, rakj össze magadnak egy gyakorlatsort és kezdd el heti 3 alkalommal csinálni rendszeresen. A 25 perces edzésekkel az a baj, hogy vagy csak 1-2 gyakorlatot tudsz csinálni, vagy valószínű, hogy nem lesz elég az intenzitás egy idő után, főleg ha minden nap ugyanazt nyomja az ember. A fegyencedzést is lebonthatod heti hét napra, akkor mondjuk egy napra jut egy gyakorlat, de azzal is érdemes foglalkozni 40-45 percet, ha már tökélyre akarod magad fejleszteni. Nem kellenek súlyok, hogy jobban nézz ki egy kicsit, de érdemes rendszert vinni bele.
2016. febr. 1. 15:59
29/30 anonim válasza:
Nekem az egyik osztálytársam volt ilyen, de elit gimibe jártunk, és nagyon jó nyelvérzéke volt, 2 nyelvvizsgája volt 17 évesen, és most anglisztikán tanul.
2016. febr. 8. 21:19
30/30 anonim válasza:
Csak mert nem akarok idősebb koromra obes sarcopeniával megdögleni (csak hogy egy radikális példát mondjak) buta és ostoba vagyok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!