Lányok szerintetek csúnya vagyok? Nincs sok önbizalmam nagyon nehezen vettem magam rá hogy ezt a 2 képet is megcsináljam. Az őszinte véleményeteket megköszönném! 16/F
Szia!Szerintem elég jól nézel ki arc alapján :)
Nálad ezerszer rosszabbaknak akkora egojuk van mint egy ház :)
Semmi gond nincs veled
14/l
Nem, egyáltalán nem vagy csúnya.:)
Kedves, visszafogott srácnak látszol. Pár év múlva, amikor kicsit veszt a kisfiússágából az arcod, jobban fogod érezni magad a bőrödben. De mondom, semmi gond nincs veled.
21/l
Átlagos? Ne irigykedjetek. :)
Szerintem nagyon jól nézel ki.
19/L
Igen, a "helyes" (vagy nevezzétek, ahogy akarjátok) kategórián belül átlagos. Lehet, hogy az átlag rondább, de a kategóriáján belül átlagos és egyelőre tucat.
Azt meg én sem veszem be, hogy ilyen hajjal, ilyen öltözködéssel, ilyen pózzal és általában képekkel komoly baj lenne az önbizalmaddal, vagy egyáltalán baj. Ha csúnyának éreznéd magad, nem mernél feltűnősködni így, hiába sokan hordják pl. így a hajukat, ez divat.
Nem lenne bátorságot beállni a többi hasonló közé, ha nem hinnéd, hogy genetikailag is megvan hozzá az adottságod..
Szerintem kamu. Nem biztos, de gyanakszom. Mondjuk nekem nem fontos, de lehetett volna kevésbé átlátszóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!