Mi a véleményetek a fogszabályzos lányokról? Én ugyan nem tartom magam szépnek de már mondták h. nem vagyok csúnya. Én még sem hiszem el szóval kérlek mondjátok el a véleményeteket.
Figyelt kérdés
Válaszotokat előre is köszönöm :)2013. okt. 23. 14:06
1/8 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, de őszintén megmondom, nekem nem tetszik a fogszabályzó.
3/8 Je Veux válasza:
Küldj képet. :) NEkem is volt egyébként fogszabályzóm, nem zavart engem sem, a páromat sem, sokaknak meg fel sem tűnt.
4/8 anonim válasza:
A fogszabi előbb-utóbb lekerül és szép fogaid lesznek. Akit ez visszataszít, meg is érdemli. Páromat nem zavarta, amíg fogszabis voltam, semmiben nem akadályozott. Normális embert ez nem zavarja szerintem.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem ad hozzá a megjelenéshez, de nem is vesz el belőle. Nekem is több mint egy éve van, nem érzem magam rosszul, metál :D Van, akinek nagyon is jól áll, van, akinek annyira nem, de nem divatkellék, nem azért hordja, hogy most szép legyen, hanem, hogy később bátran mosolyogjon, és amint tudjuk, a mosoly a legszebb kiegészítő :) Bár szerintem jól néz ki, ha valaki fogszabival is bátran vigyorog. Én mióta feltették többet mosolygok nyitott szájjal, persze alig várom, hogy levegyék, de már fogszabival is sokkal elégedettebb vagyok a mosolyommal így a végefelé.
6/8 A kérdező kommentje:
És ti akik hordtok/tatok fogszabályzót hova jártatok fogszabályzásra? :)
2013. okt. 25. 19:20
7/8 anonim válasza:
Magándokihoz a városomba. :) Mivel fizettem, így kedves volt, de amúgy sok rosszat hallottam a gonoszságáról. Minden esetre szép fogaim lettek. :)
8/8 anonim válasza:
Nem csúnya de nekem mindig a hisztis ri*ancok jutnak rola eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!