Mért vannak ilyen k*csög emberek és ilyenkor mit csináljak? Többi lent
Figyelt kérdés
Az osztályunkban vannak két nagyon köcsög fiú, külső alapján ítélnek és nem vagyok valami kitűnő szépség de a legrondábbnak se mondanám magam, folyton ha én és az egyik barátnőm elmegyünk mellettük elkezdenek röhög vagy azt kiabálják h úristen, akartak listát is csinálni h kik a legszebbek az osztályban, próbálok velük nem foglalkozni és a saját baráti körömmel maradni de elég nehéz minden nap elviselni ezt, mit csináljak velük? és lécci ne azt mondjátok h nem foglalkozzak velük, mert megprobáltam2016. jan. 16. 13:58
2/6 anonim válasza:
Első próbálkozásra elmondanám nekik, hogy ha olyan menőnek gondolják magukat, akkor viselkedjenek is úgy. Az hogy lányokat cikiznek, és ilyen listákat írogatnak, nagyon gáz, és ostoba suttyókra jellemző. Ha ez nem hat, akkor legközelebb visszafordulnék, lehetőleg amikor sokan hallják, és jó hangosan beégetném őket.
4/6 A kérdező kommentje:
már én is gondoltam erre, de sajnos nagyon félénk és halk vagyok és szerintem oda tudnék kiabálni legyőzve azt h száz ember néz, de a hangom kb egy centiméternél tovább nem menne el:(
2016. jan. 16. 14:21
5/6 mantis religiosa válasza:
Ha úgy érzed nincs hangod, és legyőzted a félénkséged, lépj oda, és ossz ki a ronda pofájára egy akkora lángost, amekkorát még életében nem kapott lánytól. Ez elveszi majd a kedvét neki is, meg a társainak is jó darabig.
6/6 anonim válasza:
Fogyatekos fergek baromsaga erdekel teged.. gratulalok. Szolj ofonek/igazgatonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!