Szerintetek semmi sem lehetetlen?
Figyelt kérdés
Szeretnék továbbbtanulni gyógymasszőrnek, de egy volt tanárom szerint nekem nem fog menni.
A szüleim is azt hajtogatják, hogy nem kesz belőlem semmi..... S hogy utcaseprő leszek csak.
Amugy van már érettségim.....
De nagyon elbizonytalanítanak az emberek s lebeszélnek ezekröl mert szerintük nem nagyon képes rá.. .
2016. jan. 13. 16:20
1/3 anonim válasza:
Ezekdeg***ik! :D Hát fogalmam sincs, ezt neked kell elődöntened, hogy te képes vagy-e rája. Lehetetlen meg létezik, hogyne! Próbálj meg a Földről elköpni a napig, leúszni egy levegővel a Marianna-árok aljára egy úszószemüvegben... stb, van bőven lehetetlen dolog. De, hogy kicsit közelebb menjünk a normális példákhoz, nekem is lehetetlen megérteni a fizikát, kémiát, matematikát, mert hülye vagyok hozzájuk. Ez van! :P Úgyhogy ja, vannak bőven lehetetlen dolgok és tisztában kell lenned azzal, hogy számodra mi az és mi nem. Hülyékkel meg ne tárgyalj soha, ezt jegyezd meg!
2/3 anonim válasza:
Ugyan már. Kurt Vonnegutot meg azzal tanácsolták el az egyetemről, hogy nincs írói tehetsége. Ne mások megjegyzései lebegjenek a szemed előtt, csak az, hogy amibe belekezdesz, azt rendesen, alázattal csináld.
3/3 anonim válasza:
Én rá jöttem arra hogy nincs lehetetlen,csak gyenge akarat.
3 hónap alatt leadtam 10 kg-ott,mellette rendszeresen járok kondiba.
senki se nézte ki belőlem akkor,most meg mindenki nézi hogy értem el azt amilyen vagyok jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!