Baj, ha néha lehetetlen, kivitelezhetetlen dolgokról ábrándozok, amik biztos hogy sose fognak bekövetkezni? Mire utal ez?
Általában arról van szó, ha valami ismertebb ember szimpatikussá válik számomra, akkor elképzelem néha hogy vele beszélgetek, esetleg segít rajtam valahol egy olyan szituációban, ahol segítségre szorulok, meg ilyesmi. Ábrándozni szoktam ilyenekről, pedig tudom hogy esélytelen az is, hogy ilyen ismertebb emberekkel akár csak egy rövid ideig beszélgessek is.
Vagy nyaralás pár haverral, másnál ez simán elképzelhető, de nekem nem nagyon vannak ilyen haverjaim, szóval lehetetlen és kivitelezhetetlen dolog.
Más nem szokott lehetetlen dolgokról ábrándozni?
Pacsiii, én is rendszeresen csinálom ezt! :D
Régen nagyon elégedetlen voltam az életemmel és ezért menekültem el rendszeresen a képzeletem világába. Ma már sokkal jobb a helyzetem, de ez a szokásom megmaradt :)
Nincs ezzel gond. Derű túl sok ábrándot rendel a gondolatvonattal a fejhadiszállásba. Ennyi.
Utalni arra utal, hogy vagy rohadt sok időd van ilyeneken agyalni, vagy élénk a fantáziád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!