Mindenki másképp reagálja le a halálát?
Figyelt kérdés
Egy közeli barátom akivel heti szinten találkozunk(egy kávéra vagy hasonló),ma felhívott,hogy egyet üljünk össze,fontos bejelenteni valója van.A megszokott kisebb baráti kör gyűlt össze.Furcsa volt,hogy a haverom vodkát rendelt magának,korai volt az idő az iváshoz.Majd beszélni kezdett:"Fiúk lányok van egy jó meg egy rossz hírem.A jó hírem,hogy még csak fél évig kell elviselnetek a hülyeségeimet.A kevésbé jó,hogy utána már,ha akarnátok sem tudnátok elviselni.Rákos vagyok b#sszameg."
Gyerekkorom óta ismerem,ott az asztalnál csak néztem ki a fejemből,teljesen lefagytam.Nem is próbál meg tenni ellene,kijelenti,hogy itt a vége?
2016. jan. 11. 21:02
1/4 anonim válasza:
Hát a rák ellen már nem nagyon lehet tenni, azt nem tudja legyőzni a szervezet, csak nagyon nagyon ritkán fordul elő. Lehet, hogy ő nem vállalja a kemoterápiát, nem akarja, hogy kopaszon, lefogyva, betegnek emlékezzetek rá, hanem úgy ahogy most kinéz.
2/4 anonim válasza:
Nézzétek végig a Breaking Badet.
3/4 anonim válasza:
Őszintén? Ha 3 orvosból 2 azt mondaná, hogy maximum meghosszabbítani lehet az életemet, akkor én sem tennék semmit. Elfogadnám, hogy nekem ennyi jutott és igyekeznék elfogadtatni ezt a szeretteimmel is.
4/4 anonim válasza:
Arról nem is beszélve hogy félév nagyon rövid idő. Vagy előrehaladott vagy nagyon agresszív rák. Ha nincs remény kár küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!