Miért köt bele mindenki az öltözködésembe?
Szeretem a ruhákat, de nincs sok, mivel ritkán találok olyat, ami megtetszik. Mostanában már inkább online vadászok a kedvenc boltjaimból, mert sok minden nincs náluk, ami a honlapjukon fent van.
A páromat nem zavarja, de nem egy lány ismerős megszólt, hogy "Minek neked annyi ruha?" "Minek neked annyi szoknya? Nekem sincsenek" meg tudomisén.
De volt, aki megmondta itt az oldalon is, hogy nem vagyok irodai munkás, akkor ki a fenét érdekel, mi van rajtam.
Minek belekötni?
Nincs gardróbszobám, van 3-4 szoknyám meg 8-10 felsőm.
Ilyen stílus tetszik:
Nem értem őket. Nekem se pénzem, vásárolni is utálok, de jóval több ruhám van... Szerintem ez a normális, ki az, akinek csak pár ruhája van? Mosás előtt már nem is tudnék mit felvenni, s nem is öltözködöm ugyanúgy télen és nyáron...
Amúgy meg elég belekötős fajta az, akit zavar, ha másnak sok ruhája van. Ha telik rá, s még stílusa is van, el is fér, miért ne lehetne akár többszáz vagy többezer? Magánügy. Ha valakit ez zavar, az inkább magában keresse a hibát.
"De volt, aki megmondta itt az oldalon is, hogy nem vagyok irodai munkás, akkor ki a fenét érdekel, mi van rajtam."
Azt meg hogyan kell elképzelni? Akkor nyilván te vagy elfoglalva az öltözködéseddel, nem mások, a gép mögül minden ok nélkül csak nem kötnek már bele a ruháidba, hacsak nem te emlegeted... ha meg épp ez a téma, akkor kaphatsz negatív véleményt is, ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!