Minden sz. Rért bedepizek, mindenért ostorozom magam. Elegem van. Mit csináljak?
Ha pl. valaki sutyorog a közelemben, akkor azt gondolom, hogy engem cikiznek ki és ezért is magam alatt leszek.
Vagy akkor jön meg, amikor nem kéne (pl tegnap görcsölő hassal vészeltem át a napot, ezért is bedepiztem, ráadásul a barátomnál vagyok)
Amikor az oszt.teremben vagyunk mindig el fog a kissebségi érzés, és magamat hibáztatom, hogy ilyen érzetem van
Közeleg a szülinapom és nem akarom, hogy süssenek nekem tortát, vegyenek nekem valamit, mert nem érek annyit, hogy az idejüket rám pazarolják.
Stb stb
Mit tegyek ez ellen?
ne szoritsd magad korlátok közé!
ne légy kishitü
miért sutyognának Rólad?? adtál okot rá?
görcsöl a hasad? -másnak is szokott-
ne süssenek Neked tortát? mert? mi az, hogy nem érsz annyit? mennyit is ? egy tortányit????
Barátodnál voltál- khm. :( akkor mégsem vagy már olyan elveszett!
vajon barátod jó néven veszi az ilyen viselkedésedet?
valószinüsitem, hogy lazán van Veled, másképp nem lennének ilyen érzéseid :( :( :(
#2 Nem, egy tortányit se érek (és felesleges időt szakítani rám).
A barátom tudja a próblémáim csak nem nagyon foglalkozik vele, a kapcsolat elején foglalkozott a problémáimmal és ennyi.
akkor hogy lehet még a "barátod"?????
ha gondolod nyugodtan irj privátban az igazi problémádról.
mármint arról, ami miatt ez a helyzet kialakult Benned.
üdv. Edit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!