Az emberek miért akarnak mindig mindenhol mindenért alkudozni?
Van egy vállalkozásom, felveszek egy embert és rögtön jön a "jaj drága az albérlet, nem lehetne..." szöveggel.
Ha kérnek árajánlatot, én megcsinálom ingyen, felmérem ingyen, kijön egy végösszeg és jön a "jaj keveset keresünk nem lehetne..."
Apróhirdetésen fix árral felrakok valamit, feléért akarja elvinni.
A legviccesebb az volt hogy valaki úgy jelentkezett az állásra hogy kért 300.000 forint előleget.
Nézd, én pl. erre képtelen vagyok (büszkeség, tartás, meg hasonló hülyeségek miatt), és éppen ezért még három év után is minimálbért keresek, mert egyszerűen nem tudok többet kérni - megalázónak érzem.
Közben mindenki szerint egy kis hülye vagyok, aki megérdemli a sorsát, mert ennyire kis mulya... Szóval nem tudom, de szerintem lehet, hogy ők csinálják jól.
Kár, hogy az ember nem tud kibújni a bőréből, és egyszerűen elhatározni, hogy mától márpedig megváltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!