Sértődjek meg ha az összes velem egykorú eladó állandóan magáz mindenhol?
Ha ráérsz minden hülyeségen fenn akarsz akadni akkor sértődj.
Amúgy leírhattad volna a korod esetleg, de szerintem illem szerint magázni kell az azonos korúakat, kivéve esetleg ha mindkettő viszonylag fiatal korosztályba tartozik. Ráadásul amit csinálsz az nem "tüntetés", hanem bunkóság.
Itt az eladónak van joga megsértődni, mert te vagy a bunkó és fogalmad sincsen az illemszabályokról. Az eladónak minden jobb helyen kutya kötelessége magázódni! Pont azért mert egy szolgáltatást nyújt és így adja meg a tiszteletet a vevőnek. Te neked pedig kötelességed viszonozni ezt a tiszteletet hasonló udvariassággal.
Egyébként te lehesz azoknak a bunkóknak a mintapéldánya akik még kórházban az orvost is megpróbálják letegezni...
És mi a különbség egy orvos és egy pénztáros között olyan tekintetben, hogy mind a kettő a munkáját végzi, és te mind a kettővel egyfajta hivatalos kapcsolatban állsz? SEMMI, és ezt végzős medikusként mondom.
Én egyébként a hozzád hasonló bunkóktól akadok ki, akik az alapvető illemszabályokkal sincsenek tisztában.
Én jobban tudom. nevű felhasználó válasza:
Hát te tényleg jó nagy bunkó vagy :D
Nálad nem nagyobb. Fatuskó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!