Miért nosztalgiázik állandóan a mamám?
Figyelt kérdés
Átmegyek hozzá és egyből elkezd régi történeteket mesélni (ami őszintén szólva engem nem érdekel). Mondja, hogy egyél és utána mesél tovább, meg meg se kérdezi, hogy hogy vagyok.2014. jún. 7. 13:56
2/5 anonim válasza:
mert már nincs élete lehet meg fog halni és visszaemlékszik a jó dolgokra
3/5 anonim válasza:
Talán mert nincs jelene. Nincs jövő képe,ha van arra inkább nem szeretne gondolni. Temető, magány, elfekvő...
Látja, hogy hogy vagy! Esetleg rosszul érezné magát, ha a kérdésre elmesélnéd, mi van a fecebookon, vagy olyan dolgokat, amire szegény már csak pislogni tudna.
Mesél a múltjáról, az ÉLETÉRŐL. Jobb, mintha naponta elmesélné, mije fáj, nehezen jön ki a nyugdíjából, messze van a bolt, sőt még a ház is nő, ahogy öregszik.
4/5 anonim válasza:
Annak idején az én mamám is folyton régi történeteket mesélt, sokszor ugyanazt többször. Akkor nem érdekelt.
Már nem él a mamám, de a történetei nagyon hiányoznak, és bármit megadnék érte, hogy újra halljam őket, vagy akár elolvashassam ezeket a sztorikat.
Most értékeld, amíg tudod!
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 8. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!