Ti mit gondoltok saját magatokról?
Ez alatt azt értem, hogy milyennek látjátok a külsőtöket, és milyennek a belsőtöket?
Nem probléma, ha esetleg nagyképűen hangzik, írjátok csak le amit gondoltok magatokról!
Esetleg még azt is, hogy mások milyennek látnak Benneteket.
Köszönöm!
Hűha, a 4., válaszoló vagyok és azért sok minden változott velem kapcsolatban bár az elmúlt öt évben az én életem is teljesen más irányt vett (megszereztem a mesterdiplomám,elkezdtem dolgozni, elvesztettem a családomat és agyvérzést kaptam azóta).
Amivel kezdeném, hogy külsőleg még mindig nem vagyok elégedett de ezen már nem görcsölök annyit és jobban elengedtem a témát. Ja és nem is vagyok introvertált:D Ambivertált vagyok (de inkább extrovertált mellé🙈) így a helyzetekhez igazodom és azonosulni tudok az introvertáltak és extrovertáltak érzésével is. Sajnos neurotikus ember vagyok, amit nehezen fogadtam el de már be kell látnom, hogy a nehézségeket is fel kell vállalom magammal kapcsolatban. Alapvetően még mindig hangulatember vagyok de már kevésbé szélsőséges ilyen irányban. Be kell vallanom, hogy még mindig arrogáns vagyok és amit az elmúlt 3 évben megtanultam, hogy nagyon megfelelés kényszeres is. A munkahelyi teljesítményem alapján értékelem magamat és bár kiemelkedően teljesítek a szakmámban az arroganciám okozott nekem problémát.
Ettől függetlenül sokkal hálásabb ember is lettem az agyvérzésem után és egyre tisztábban magam előtt a saját elvárásaim is. Az idei év segített abban, hogy elfogadjam, hogy nem szégyen sehmgítséget kérni és másokra támaszkodni, ami nálam egy nagyon nagy előrelépés. Illetve tényleg sokkal nagyobb önismerettel rendelkezem.
Ami szerintem pozitív tulajdonságom:
- Gyorsan átlátom az összefüggéseket és más emberek problémáit
- Nyitott vagyok minden újdonságra és szívesen tanulok
- Fair vagyok és mindenkit egyformán kezelek és objektív ha személyesen nem vagyok belevonódva egy problémába
- Határozott vagyok és gyorsan tudok dönteni nagy stressz alatt is
- Kreatív problémamegoldó vagyok
- Pragmatikus vagyok
- Flexibilis vagyok és el kötelezett az iránt ami érdekel és szívesen képviselem
- Őszinte vagyok és vicces
- Azt hiszem mondható azt, hogy a jég hátán is megélek🤷🏼♀️
- A jelenben élek
-Van józan paraszti eszem:D
Negatívum:
-Túl őszinte vagyok és a szakmához még nem elég diplomatikus
-Túl megosztó a személyiségem és vagy imádnak vagy utálnak az emberek
- Nagyon könnyen eldurran az agyam
- Túlságosan szolgáltatói szemlélettel dolgozom és élek, nehezen konfrontálódom a saját dolgaimmal kapcsolatban
- Néhány konfliktusba teljesen beleragadok és túlságosan hergelem magam
- Túl sokat adok arra, hogy mások mit gondolnak rólam
- Nem vagyok elég asszertív még de ezzel kapcsolatban sokat fejlődtem
- Korábban kifejezetten bosszúálló alkat voltam, ezt már eléggé el tudtam engedni de szeretném ezt teljesen magam mögött hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!