Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek egy rajznak saját magatokról? Vagy mi tetszene?
Elég jól rajzolok, és ismerek egy gyönyörű lányt, akinek küldenék egy képet. Igazából őt is szoktam rajzolgatni, de csak a facebook fényképei alapját, amiket nézegetek :( Én egy arcképre gondoltam, mert nagyon bájos, de most az jutott eszembe, hogy ki akarná a saját fejét nézegetni?
Most lehet, hogy leskelődőnek tartotok, de ismerem személyesen a lányt, csak már régen beszéltünk. Elég régen. Ezért abban sem vagyok biztos, hogy névvel küldöm el neki.
én megijednék, h ki ez a perverz?!
ha küldesz neki, mindenképpen névvel
de ennél is jobb lenne, ha felvennéd vele a kapcsolatot, és aztán ha úgy alakul felvetnéd, h szívesen lerajzolnád
Szia!
Ha tényleg olyan jó a rajz, hogy nem kell megjátszanom azt, hogy tetszik a kép, én nagyon-nagyon örülnék neki!! :) (Ha tetszik a fiú, vagy ha szeretem).
Ha jól rajzolsz szerintem aranyos.
Valóban ne ismeretlenül.Én örülnék neki.
Az én párom iszonyú jól rajzol... :) De még nem kaptam tőle egy ilyen képet sem,nagyon örülnék neki.
Ha elég jól rajzolsz....hát küldd el neki a rajzaid.. biztos nagyon örülne neki. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!