Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mi a véleményetek...

Jobbikosok mi a véleményetek saját magatokról?

Figyelt kérdés

Az alábbi linkeken a saját tippjeiteket olvashatjátok hogy hány százalékkal nyeri a választásokat a jobbik és ehhez hasonló dolgok. Így az első forduló után mi a véleményetek róla?

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__705..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__714..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__726..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__726..

És igen, tény hogy 2%-os pártból csináltak 17-et ami önmagába véve szép eredmény. Csak a gond az hogy itt mindenki kormányzásról beszélt (Vona is!!!) ezért szerintem így sikernek beállítani elég furcsa dolog, mikor mindenki kormányzásra készült ismétlem.

2010. ápr. 14. 11:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
A többiekről nem tudok nyilatkozni, mert ők nem "sajátmagam", szóval saját magamról az a véleményem hogy igazam volt, mert 15-20% közé tettem a Jobbikot.
2010. ápr. 14. 11:43
 2/27 anonim ***** válasza:
43%

mi van?

jobbik előbb utóbb kormányozni fog

csak most bepánikolt a bal liberális értelmiség :)

2010. ápr. 14. 11:46
 3/27 A kérdező kommentje:
Ahhh látom ez rögeszme.
2010. ápr. 14. 11:48
 4/27 A kérdező kommentje:
Te nem ismered a vasárnapi eredményeket vagy mi?
2010. ápr. 14. 11:48
 5/27 anonim ***** válasza:
38%

Szarok vagyunk, hülye nácik, átlagosan 30-as IQ-val, de nincs köztünk 65-ös IQ-júnál értelmesebb. Ki akarjuk irtani a cigányokat, és a zsidókat, de lehetőleg mindenki mást is, aki nem pont úgy gondolkodik, mint mi. Imádjuk az erőszakot és a fegyvereket, legalább 1db illegális lőfegyvert mindegyikünk tart odahaza, a máyerebbek hordják is. Kedvenc sportunk a rendőrattak, de célbadobósat is szívesen játszunk, ha tévészékházat, Demszky Gábort, vagy melegeket lehet dobálni. Minden második szavunk az, hogy "zsidó", és minden első, hogy "büdös".

Ezt akartad hallani? :P

Komolyra fordítva: kicsit úgy érzem, hogy az 1994 körüli MIÉP hibájába estünk, amikor azt mondtuk, hogy csak a Fidesz áll a Jobbik 2/3-os győzelmének az útjában. Soká lesz az még, hogy akár csak a szavazók 50%-a + 1 szavazat minket támogasson, a nemzeti radikalizmusra az emberek nagy része nem vevő, fél tőle, mert nem ismeri - és sokunk elég... hogy úgy mondjam egységsugarú megnyilvánulásai miatt félre is érti.

Én ennek az eredménynek kifejezetten örülök, és figyelem, lehet megbotránkozni, de a második fordulóban a fideszes jelöltet fogom támogatni. Miért? Mert az MDF és az LMP szavazói az MSZP-st fogják akkor is, ha egyik párt sem lépteti vissza a jelöltjeit. Az emberek mostanra már nem annyira hülyék, számolni tudnak...

2010. ápr. 14. 11:49
 6/27 anonim ***** válasza:
Hat hallod, egy ilyen ellenszélben biza, h nem rossz eredmény ez sem. A jobbik viszont kormanyzasrol nem mostanrol beszélt, hanem picit hosszabbtavu tervként, mivel most még nagyon eros volt ennel a kampanynal a "liberalistak" mediaja, s ha nem is az volt a lényeg, h ok nyerjenek, mert ok mar elmultak, hanem h a jobbik NE! Vona megmondta :) az ország min. 2/3a jobbikos, csak meg nem tud rola :) Most hogy a FIDESZ van ott egyelore, én nem banom, csak akkor csinaljakazt, ami tényleg a nemzet érdeke. Remélem a Jobbik keményen ki fog állni az erdekeinkert.
2010. ápr. 14. 11:51
 7/27 anonim ***** válasza:
58%

saját magamról?

kedves aranyos jó képű szőke kétszemű srác vagyok

szüleimmel vannak néha konfliktusok de szeretem a őket

szeretem a hazámat

szeretem a lányokat (a mai világba ez nem divat)

nem szeretem az mszp t mert hazudoznak

és nagyon szeretem az erdei gyümis tortát

mire vagy még kíváncsi ?

ja és a Jobbik a járható út

2010. ápr. 14. 11:51
 8/27 anonim válasza:

Minden magára valamennyit is adó párt kormányzásra készül. Nem lehet úgy belevágni a kampányba, hogy "csak beszeretnénk jutni és melegeni picit". Nyilván én mint szavazó is ezt vártam el az általam támogatott párttól, hogy ilyen ambíciókkal vágjon bele. Egyébként nem is támogatnám. Ha éppen MSZP szavazó lennék, tőlük is ilyen hozzáállást várnék, bármilyen várható végeredmény is lebeg előttük. Ez természetes dolog.

A siker pedig önmagáért beszél. Mert bár alulmaradt az eredmény sokak várakozásával szemben, mégis akkora növekedést értek el (2006 óta meghétszerezték a támogatóik számát) ami szinte példátlan. Objektíven nézve ez óriási eredmény! Szubjektíven vizsgálva persze többet vártunk.

A fidesz kétharmadát megelőzendő még több szavazat kell. Az LMP mint lehetséges koalíciós partner van jelen. Nem véletlen kellett hosszabb szavazóköri nyitvatartással törvényt sérteni. Biztosra akartak menni, hogy az LMP-nek megvan az 5%. Mesélték, hogy célzottan, név szerint vártak még szavazókat ott ahol meghosszabbított szavazás volt. Kicsit fura, bár nincs olyan nagyváros ahol ne lehetne megtudni az okokat. Engem momentán sokkolt a hír.

Gondolj bele: fidesz kétharmaddal jön majd a 7 éves kormányzati ciklus, a magyar földet jövőre felvásárolhatják a külföldiek, stb.

2010. ápr. 14. 11:53
 9/27 anonim ***** válasza:

"Ahhh látom ez rögeszme."

és neked mi a véleményed magadról?

minek politizálsz?

2010. ápr. 14. 11:53
 10/27 anonim válasza:
7%
Félreértés ne essék! FIDESZ+LMP koalíció várható. Tehát azt a fidesz voksot gondold meg alaposabban.
2010. ápr. 14. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!