Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mi a véleményetek...

Jobbikosok mi a véleményetek saját magatokról?

Figyelt kérdés

Az alábbi linkeken a saját tippjeiteket olvashatjátok hogy hány százalékkal nyeri a választásokat a jobbik és ehhez hasonló dolgok. Így az első forduló után mi a véleményetek róla?

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__705..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__714..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__726..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__726..

És igen, tény hogy 2%-os pártból csináltak 17-et ami önmagába véve szép eredmény. Csak a gond az hogy itt mindenki kormányzásról beszélt (Vona is!!!) ezért szerintem így sikernek beállítani elég furcsa dolog, mikor mindenki kormányzásra készült ismétlem.

2010. ápr. 14. 11:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
9 területi listán lett jobb, csak hogy pontosítsunk a 20 ból. Szép-szép de hol van ez a 30-40-50% tól?
2010. ápr. 14. 17:11
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem azért szép eredmény elértek!Gratula!De az Mszp még mindig bent van?Na ez ám a vicc!Kinek kellenek még ezek után is?Akik félnek a Fidesz-KDMP és Jobbiktól?Vagy kik szavaznak még ennyi szar után is rájuk?Kik?Kik?Ezt mondja meg végre valaki, aki ért is hozzá, mert én nagyon buta és tudatlan ember vagyok és ezt nem tudom ésszel felérni!
2010. ápr. 14. 19:36
 23/27 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de ha az MSZP fényes nappal az utcán egyesével agyonlődözne embereket, Budapesten akkor is meglenne 10% nekik... Én sem értem.
2010. ápr. 14. 19:48
 24/27 anonim ***** válasza:
11%

a véleményem az magamról, hogy egy sz@r, szemét, sz@ralak vagyok, aki fütyül b@zmeg és hazudik!

de ennek mi köze van a Jobbik elért eredményéhez????

én azok közé tartoztam aki 20-25% körüli eredményt várt, ...tévedtem. nem is fogom itt ideologizálni, hogy miért lett kevesebb, megtették már mások a hozzászólásaikban. szomorkodom is kissé,hogy nem sikerült lenyomni az Mszp-t, hogy bekerült az LMP,... de azért felkötni nem fogom magam, se az utcára nem megyek ki kukát gyújtogatni.

remélem ,hogy olyan politizálást folytatnak majd a Jobbikosok ebben a 4 évben, hogy egyre több ember érzi majd úgy, hogy a következő választáson rájuk fog voksolni.

végül is, ha azt vesszük, hogy a Jobbik egy év alatt megduplázta a szavazói számát,...ha ezt a tendenciát négy éven át sikerül fenntartania,...akkor a következő választásnak elég jó eséllyel indul majd neki!:):):)

SZEBB JÖVŐT!

2010. ápr. 16. 10:47
 25/27 anonim ***** válasza:

Én jobbikosként a saját páromat nemzeti liberális pártnak tartom. Sajnos szerintem az az alap amit a Jobbik képvisel minden nemzetés állam számára. Első az ország érdeke. Magyarországon első a magyar hagyományok, kultúra védelme, megtartván az ősi erkölcsi értékrendeket (drogozás, homokszexualitás nem támogatandó, a csecsemő gyilkosság= abortusz ne legyen, államilag jobban támogassa, mint a gyermekvállalás).

Keleti felvásárló piac és munkáltatói piac felé történő elzárkózásunknak a feloldását( pl.: Kína Tokajit venne, adjuk el nekik és fogyasszák egészséggel. Kazahsztán 20 főváros építtetett volna Magyarországról érkező építőipari vállalattal – mért nem használtuk ki?, Magyarországon keresztül vasúton szállítaná áruját Kazahsztán az Eu-ba, cserébe itt átrakodó üzemet építene (logisztikai központ) Záhonynál, Vecsésnél és 500km- hosszú 300km/h közlekedni tudó vasútvonalat - mért nem használjuk ki?).

Cigányságnak a beillesztését a társadalomban - magyar nemzeti érzelmű, de cigány nemzetiségi egyénként ezt tartom a legfontosabbnak. Mert lehet, hogy a munkavállaló azt vallja nincs cigánybűnözés, de a cigány embert nem olyan szívesen veszik fel, mint a magyart mart az lopósabb. Jobbik kisebbségi programja ezt oldaná meg.

Rengeteg olyan pontja van, a Jobbik programjának mi tetszik, de ezek mik mezgazdaságból és építőiparban dolgozó családomat illetve tanárnak készülő fiamat a leginkább megérinti.

2010. ápr. 16. 10:58
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

A Jobbik szakadni fog:

[link]

2010. ápr. 16. 17:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Árpád egyens ági leszármazotja vagyok és kitakaritom a cigány, zsidó, kínai honfoglalókat szent földünkről. Tévedhetetlen isten király vagy, építsünk gázkamrákat emberek.
2010. ápr. 16. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!