Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mi a véleményetek...

Jobbikosok mi a véleményetek saját magatokról?

Figyelt kérdés

Az alábbi linkeken a saját tippjeiteket olvashatjátok hogy hány százalékkal nyeri a választásokat a jobbik és ehhez hasonló dolgok. Így az első forduló után mi a véleményetek róla?

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__705..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__714..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__726..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__726..

És igen, tény hogy 2%-os pártból csináltak 17-et ami önmagába véve szép eredmény. Csak a gond az hogy itt mindenki kormányzásról beszélt (Vona is!!!) ezért szerintem így sikernek beállítani elég furcsa dolog, mikor mindenki kormányzásra készült ismétlem.

2010. ápr. 14. 11:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

lmp nem szövetkezik a fidesszel

hiszen bal liberális párt (?)

és ezt is nyilatkozták hogy ellenzék lesznek

mindegy

elég nagy kotyvassz ez az lmp?

2010. ápr. 14. 11:58
 12/27 anonim ***** válasza:

hát ja az lmp egy nagy kotyvassz...

rajzolnak egy smilet azt behülyítik a liberálisokat

pedig nem pont a szabad piac elvű párt

legalábbis a programjából nem ez tűnik ki

mindegy soha nem szavaznék rájuk

2010. ápr. 14. 12:04
 13/27 anonim ***** válasza:

Nem lesz koalíció, mert minek. A Fidesznek már megvan a kormánytöbbsége, tehát nincs szüksége koalíciós partnerre. Valószínű lesznek együtt szavazások, ha valamiben meg tudnak állapodni. Azt nem értem, hogy ez miért baj? Ha teszem azt, az MSZP támogat valamit, ami szerintem jó, miért ne fogadjam el a támogatását? Aztán amiben meg nem értünk egyet, abban mondhat, amit akar, ha hatalmi pozícióban vagyunk (és nem tud meggyőzni - észérvekkel természetesen, nem nokiás dobozokkal).

Túl kellene már lépni szerintem ezeken a kliséken, és elkezdeni az országért, a benne lakó saját magunkért gondolkodni. (Az voltam, aki a 2. fordulóban a Fideszt támogatja, de Jobbik-szimpatizáns.)

2010. ápr. 14. 12:08
 14/27 anonim ***** válasza:
én nem néztem meg a linket, mivel az én saját tippem 20% volt...így nem érzem magam egy cseppet sem kellemetlenül, mert az majdnem megvan, 3% híján...
2010. ápr. 14. 12:09
 15/27 anonim ***** válasza:

én meg 100% mondtam na?:)

számomra csak a Jobbik létezik mint hiteles párt

remélem mások is rájönnek előbb utóbb

2010. ápr. 14. 12:11
 16/27 anonim ***** válasza:

Én megvallom 20-25% közzé vártam magunkat.

De az utolsó 2 hét Fideszes mocskolódása odavert.

Sajnos csak 17% lett ami végül is elég szép.

Persze milyen párt az aki nem nyerni akar, és a furcsa az hogy ha nincs ekkora média ellenszél akkor nem is lettunk volna esélytelenek.

De most már mások a feladatok, a pragmatikus parlamenti munka, az értékek megtartásával.

Legkésőbb 2014 már sokkal élesebb lehet, sőt esélyes.

De nem is biztos hogy a Fidesz kihúzza addig.

2010. ápr. 14. 12:17
 17/27 anonim ***** válasza:
Nézd, kormányzásról beszéltünk igen. És beszélünk ma is, a FIDESZ nyert a Jobbik pedig kormányozni fog. Ennyi a véleményem. :)
2010. ápr. 14. 12:35
 18/27 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy nem rossz eredmény.. csak ahhoz képet hogy kormányzásra készültetek igenis rossz eredmény... Ha a fidesz kapott volna ennyit akkor az is rossz eredmény lett volna mert kormányzásra készültek.
2010. ápr. 14. 12:36
 19/27 A kérdező kommentje:

"a FIDESZ nyert a Jobbik pedig kormányozni fog. Ennyi a véleményem. :)

"

Menthetetlenek vagytok:)

2010. ápr. 14. 12:40
 20/27 anonim ***** válasza:
20% felett tippeltem és arra, hogy megelőzzük az MSZP-t. Sajnos nem tudtam hogy Budapesten ilyen (számomra rossz) a helyzet. (Az ország összes többi részén átlagban a Jobbik volt a második, méghozzá 20% feletti többséggel az MSZP előtt, ami azért nem kis teljesítmény :) )
2010. ápr. 14. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!