Mi az amire buszke vagy az eletedben? Amit ugyanugy csinalnal?
- Kétszer is eltaláltam komoly kapcsolatban azt a pontot, mikor kell szakítani.
- Széjjelpuskáztam magam egyetemen. Ugyanúgy fogom csinálni decembertől. :)
- Megtanultam szaltózni, előre, és oldalra. Mondjuk még általánosban, azóta már nem tudok, pedig akkor nekifutásból még ment akár betonon is.
- Még gimiben nyertem nagyobb összeget Tippmixen. 6 jegyűt.
- 17 évesen egy 20 éves lánnyal voltam először.
- Öneltartó vagyok.
(21/F)
- Sosem puskáztam egyetemen (bocs 1-es :) )
- A kocsimra, amit a saját munkámmal megkeresett pénzemből vettem és tartok fent ( BMW M5 E60)
- A szilikonmelleimre (bár tudom hogy a GYK-n ez a fúj, az undorító, blablabla)
- Tippmixen én is nyertem már hatjegyűt, nem is egyszer :D
- Öneltartó vagyok én is
- Soha nem kértem senkitől semmit, pénzt pláne nem
- Meg anno egyetemen megvertem egyszer egy koreait Starcraft 2-ben. Aki ismeri a korai gamereket és a játékot tudja miről beszélek :D
- Meg büszke vagyok a családomra, szeretteimre, a páromra.
- És arra is büszke vagyok, hogy 2012-ben a londoni olimpia női egyes teniszdöntőjében 6-0, 5-1, semmi 40-nél bekiabáltam a Sharapovának hogy harcoljon :D
Ha el tudnám végezni pad alatti Google nélkül, nyilván én is még büszkébb lennék. :) Ha jól olvasom, nő vagy, és többször nyertél 100 fölött Tippmixen, ez már valami, gratulálok! Sharapovát meg tolnám Záhonyig :)
Hmmm... lényegében semmire. Egy nagy kupac szr az életem 18 éves korom óta, elvették az önbecsülésem, az életem.
Ja, de, megtanultam profi módon hánytatni magam, és titkolózni - ennyi, csak épp ez is szánalmas.
Nem, az egyetlen, hogy egyszer egy novellám díjat nyert, és elvégeztem egy egyetemet kb. semmi puskázással (csak épp tök feleslegesen).
Hát, túl sok mindenre nem vagyok büszke. Ugyanúgy elvégezném az egyetemet, csak valószínűleg más városban, vagy ha tehetem, akkor külföldön (nagyon mellélőttem a választásban).
De tényleg... jó kérdés? Szinte mindent máshogy csinálnék, ha tehetném.
-Magas szinten kifejlett személyiségemre.
Folyamatos segítség nyújtási vágyamra nem, de személyiségemből fakad.
-Sok ember életét változtattam már meg.
3# írj rám had segítsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!