Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elegedett vagy az eleteddel?...

Elegedett vagy az eleteddel? Erezted mar hogy halas vagy mindenert amid van?

Figyelt kérdés

Vezettem a sajat autom csodalattal neztem korbe a szep varosban a nap sutott a zene szolt a radiobol kozben ettem a szuper finom kekszet.Eszmbe jutott milyen jo dolgom is van ezen a vilagon.Van csaladom van munkam sajat autoval jarhatok dolgozni ,vannak barataim akik meghallgatnak.

Barmikor megvehetek barmit amit szeretnek (gyumolcs cukorka kave).

Egyszer csak oriasi halat ereztem azert hogy a vilag ezen a reszen szulettem es ilyen jo vilagban elek.

Ereztetek mar hasonlot?

2015. nov. 19. 11:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is nagyon hálás vagyok Istennek hogy a világ e részén születtem :) Biztonságban vagyok, van élelem, víz, áram, jó élni...
2015. nov. 19. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Soha nem éreztem hasonlót. Nincs saját családom (férj, gyerek), csak az egyik szülőm. Nincs autóm. Nincs egy barátom sem. Egyedül csak munkám van, de a munkatársaimat utálom, a melóval meg annyit sem keresek, amiből el tudnám magam tartani egyedül, csak zsebpénznek jó. Szóval nem, nem vagyok elégedett egyáltalán.
2015. nov. 19. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Az elégedetlenség nem feltétlenül rossz dolog. Engem az motivál abban hogy építsek, hogy törtessek a céljaim felé.

Ha mindennel elégedett lennék, akkor szerintem nem csinálnék semmit, csak így ülnék bambán és vigyorognék.

2015. nov. 20. 01:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Sajnos a legtobb ember csak ul es morog hibaztatja a vilagot sajat lustasaga es tehetetlensege miatt.

Tobbet jobbat mast akar mert megerdemli alapbol de tenni erte izzadni dolgozni kitartani arra mar 100 kifogasa van.

Elegedetseg nem egyenlo a lustasaggal.

Elegedetseg annyit jelent hogy hálas vagy azert amid van akkor is ha keves es szerencsesnek erzed magad amiert itt es most elsz es kezed labad van es egeszseges vagy es van mit enned.

rendszeressen gondolsz azokra akiknek az aap szabadsag es termeszetesnek vett dolgok nem jutnak.

2015. nov. 20. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!