Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gyanúsítanak mindig-mind...

Makaveli55 kérdése:

Miért gyanúsítanak mindig-mindenért? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szó szerint mindenért. Tegnap pl. a nővérem bement a fürdőszobába, én egész nap nem voltam bent, majd csak úgy megkérdezte, hogy "Miért cigizel bent?!" Miközben nem dohányzom. Folyamatosan azt hajtogatják nekem, hogy "a barátod így-a barátod úgy", de még egy barátom sem volt. Ha ki szeretnék menni a barátaimmal a 4 utcával lentebbi térre, egyből kérdezgetik hogy hogy hívják a fiúmat, hogy mikor hozom haza, stb...A másik nővérem folyton csak arról akar beszélni velem hogy kikkel csókolózom (persze senkivel...). Már nem merek velük beszélgetni, félek mi lesz az első barátommal stb.

Mit tudnék tenni? Már nagyon idegesít az egész.

2014. okt. 25. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

pletykálkodnak mint a szomszédaim.

csodálkoznak a szétverem a fejüket egy baltával.

2014. okt. 25. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert el akarják terelni a figyelmet arról, hogy ők mit csinálnak.
2014. okt. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!