Michael Jackson?
Mi jut eszetekbe róla,ha meghalljátok a nevét mire gondoltok először? Szerintetek milyen ember volt?
Nyilván nekem is megvan a véleményem miszerint egy elképesztően tehetséges művész egy Legenda és egy újító volt,akinek a zenéi még a mai napig is teljesen időtállóak.
Mint ember is egy nagyon ritka szeretetteljes és önzetlen ember volt,aki nagyon-nagyon sokat adományozott beteg gyerekeknek,kórházaknak,árvaházaknak.
Ti mit gondoltok róla?
Mindég a leesett orrára gondolok először.
Szerintem enyhe túlzás ez a legenda, meg elképesztő tehetség. Azért annyira nem volt jó.
öhhm első
Én elhiszem hogy neked annyira nem a zenei stílusod,meg persze neked is megvan róla a véleményed.
Nagyon sok minden köthető az ő nevéhez,nagyon sok mindent ő hozott stílusba,a mai sztárok nagyon sokan tőle merítenek ihletet pl ott van Justin Bieber,Usher,Jason Derulo,Bruno Mars és még sorolhatnám. Mindegyiknek a videoklipjében a táncmozdulataiban megtalálhatóak Michael táncmozdulatai.
Usher egyszer azt nyilatkozta:"ha nem lenne Michael Jackson,ma nem lennék az aki vagyok.
Nagyon sok embert ő ösztönzött.
És nem is hiába hívták a pop királyának
Ő maga írta a dalokat,ő szervezte a koreográfiát egy nagyon maximalista ember volt aki mindenből a maximumot hozta
Én elhiszem, hogy sokmindenkit ösztönzött, meg példakép, de ne essünk túlzásokba. Én is bírom a zenéit, jók, ritmusosak, de nem szeretem, amikor vakon nyáladzva istenítenek egy egyszerű embert. Mégegyszer: nem azt mondom, hogy nem példaértékű amit tett.
Sok mindenkire el lehet mondani, hogy példakép.
Én nem vélek felfedezni olyan nagy változást
A fehér bőrszínét és az orrát eltekintve.
Aminek természetes oka is van.
A bőrfehéredés az egy bizonyos Vintiligo bőrbetegség miatt történt.
Ez miatt eléggé meg is szenvedett.
Egy interjú a bőrbetegségével kapcsolatban:
https://www.youtube.com/watch?v=7C2Z5tJCpvs
Az orrát pedig valószínűleg önértékelési problémák miatt operáltatta át,mivel apja kiskorában folyamatosan csúfolta vele és természetes hogy ezen egy idő után változtatni akart.
Én teljes mértékben elfogadom azt a véleményt is ami nem egyezik az én véleményemmel.
Természetes hogy elmondom az olyan dolgokat amivel nincsenek tisztába,mert esetlegesen semmit nem tudnak róla a sok pletykán és hazugságon kívül amik elég hosszú ideig kísérték életét.
És igen szeretem mert egy nagyon jó énekesnek gondolom.
Mi abban a túlzás amit én elmondtam,leírtam róla?
Direkt oda írtam hogy megértem a válaszát,mert úgyis mindenkinek más a zenei stílusa meg a véleménye.
Én azt a bizonyos "nem tartom tehetségesnek" mondatot tartom túlzásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!