Szerintetek mi Michael Jackson legjobb száma és lemeze?
Hamarosan itt Mj halálának 6. évfordulója. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm ha leírja a kedvencét. Nagyon érdekelne titeket melyik dal fogott meg a leginkább. :))
RIP MJ <3
Rengeteg számát szeretem, bár őszintén, nem mindet ismerem. De amik totál kedvencek: They Don't Care About Us, In The Closet, Billie Jean, Smooth Criminal..
Jó, hogy szóltál, hogy most lesz a halálának az évfordulója, ez alkalomból most hallgatom is. Épp buszoztam egy nyaralóhelyre, mikor hallottam a rádióban, hogy meghalt. Nagyon letört a hír. Nyaralásunkkor az ő zenéire iszogattunk és táncoltunk.
Sosem tudom megunni a fenn leírt zenéket, bár még folytathatnám a sort bőven..
Ahh.. kihagytam: Man in the Mirror.
Ez megy épp. ;)
Nagyon nehéz kérdés. Szerintem a legjobb lemeze a Thriller. A legjobb számok pedig.. hát, Smooth Criminal, You Rock My World, Black or White, Bad, Thriller, áhh fel is adom. Szinte az összes számát szeretem.
Anno gyerekkoromban állandóan őt hallgattam, megvolt az összes album vagy bakeliten, vagy CD-n.
Húúú, ez nem lesz könnyű :D
Volt egy idő, mikor a Bad album volt a kedvencem, de igazaból már szinte mindegyik volt :D
Nagyon nehéz, de ha ki kéne emelni pár számot, az a Man In The Mirror, Earth Song, Heal The World, Keep The Faith, Invincible, You Are Not Alone, You Are My Life, Dirty Diana, Who Is It, Scream, Shout, Chicago lenne...
De még tudnám folytatni a végtelenségig :)
Én írtam elsőként az Earth songot, de hála a kérdésednek, tegnap este még eszembe jutott egy manapság ritkábban játszott dala, a Give in to me.
Lassan 20 éve, mikor tiniként nagyon szerelmes voltam egy srácba, mindig ez a dal csendült fel épp a rádióban amikor találkoztunk, így akkor ez lett a közös dalunk. Kicsit feledésbe merült, de eszembe juttattad, és mivel zenélni tanulok, tegnap este rögvest fel is énekeltem.
Arra jöttem rá, most hogy újra előjött a dal, hogy MJ dalai olyanok, amiket nem lehet megunni, mint sok szezonális slágert. 20 év után is ugyanúgy megborzongat.
Keress rá a dalra, ha még nem ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!