Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi Michael Jackson...

Szerintetek mi Michael Jackson legjobb száma és lemeze?

Figyelt kérdés

Hamarosan itt Mj halálának 6. évfordulója. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm ha leírja a kedvencét. Nagyon érdekelne titeket melyik dal fogott meg a leginkább. :))

RIP MJ <3

2015. jún. 23. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Imádom minden számát, egyszerűen minden alkalommal, mikor látom őt, vagy hallom egy dalát, vagy beszélni, bármit, ami ő, sosem tudom igazán felfogni, hogy már nincs, pedig borzasztó sok mindent megtennék, ha láthatnám, és ha beszélhetnék vele, ha még mindig élne. Istenem! Én olyan boldog lennék, ha még mindig élne, bár nem tudom, hogyan alakult volna a sorsa, lehet, hogy jobb így szegénynek. De bámelyik dalát hallom, mindig eltölt egy érzés, amit csak az ő szelleme képes megmozdítani bennem. Érzem őmagát. A legjobban talán a Heal The World, az Earth Song, a Human Nature, a This Is It, a Who Is It, az I Just Can't Stop Loving You, a Bad, a Thriller, a Stranger In Moscow, a Dirty Diana, a Black Or White, a Wanna Be Startin' Something, a Paul McCartney-val közös Say Say Say, Akonnal a Hold My Hand, a We Are The World, és a Billie Jean váltják ezt ki belőlem, de valamit még biztosan kihagytam, mert mindegyik fantasztikus. Imádom az embert!
2015. júl. 26. 19:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagy egyedül az érzéssel. :) sokan örülnének ha tudtak volna vele beszélni de szerintem jobb igy neki. Jó helyen van Ő ahol a sajtó nem bánthatja. :) Remélem hogy odafönn a Mennyországban majd mindenki aki szerette beszélhet vele. :)
2015. aug. 2. 23:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, szegénynek már nagyon nehéz volt a folyamatos bántások miatt, pedig olyan egy jó ember volt. Én is remélem.
2015. aug. 4. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Sose kérj arra egy Moonealkert hogy válasszon ki egy számot amit a legjobban szeret MJ-től!:) Imádom az összes számát.Az összeset, mind a 200 valamennyi megvan.Ma épp a They don't care about us,Big boy, Man in the Mirror,Speechless,Bad,If you don't love me, Invincible,Saysaysay,Will you be there; Hoolywood tonight;We-ve Had enough és a History (meg valamit még tuti kihagytam) voltak a kedvencek :)

Michael forever ♥

2015. nov. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!