Miért sírnak már annyian azért a Paul Walkerért? Michael Jacksonért nem sírtak ennyire!
Figyelt kérdés
És azért van köztük különbség!2013. dec. 12. 13:52
1/25 anonim válasza:
A gyász olyan dolog, hogy kihez ki áll közelebb.
Csak gondolj bele, az én családtagomért pl Te biztosan nem ejtesz egy könnyet sem. Nekem viszont megszakad a szívem.
2/25 A kérdező kommentje:
Csak már elegem van, hogy napok lassan hetek óta ez folyik Facebookon, meg Youtubeon, meg a hírekbe...
Mi lesz, ha majd Tom Cruise hal meg? Vagy Jason Statham?
2013. dec. 12. 14:01
3/25 anonim válasza:
Nekem is fura. Lehet, hogy azért, mert annyira nem sok filmben láttam. Nem is hallottam eddig nagyon róla. Persze sajnálom, bárkit sajnálnék.
De ezek szerint sokan szerették a filmjeit.
4/25 anonim válasza:
Azért,mert Paul Walker egy nagyon jò ember volt, a Halàlos Iramban Filmeket mindenki szerette és nagyon szimpatikus karakter volt. Jacksont is biztos sokan gyàszoltàk azok,akik szerették. (Amit az első leìrt). Én személy szerint nagyon szerettem és nagyon hiányzik.
5/25 anonim válasza:
Biztos népszerű volt. Én. pl. Michael Clark Duncant sirattam meg, sokan meg azt sem tudták ki volt és szinte egy nap alatt lecsengett a halálhíre. Azt nem tudom, hogy honnan veszed, hogy Jacksont nem gyászolták ennyien, mert elég sokig téma volt.
6/25 anonim válasza:
Gondolom csak a Halálos Iramban filmekért. Színésznek nem volt túl nagy szám, többi filmjét szerintem a legtöbben nem is ismerik, sőt sehonnan máshonnan... Számmora rohadtul nem nagy cucc, meghalt kész sajnálom, de ennyi...
7/25 anonim válasza:
Hát engem meg teljesen hidegen hagyna Jason Statham halálam, mivel még a nevét sem ahllottam soha :)
Igaz a Walker-t is csak arcról ismertem.
Látod, mindenki másért hullajt könnyet.
8/25 anonim válasza:
Hát még ha a pedofilbotrányokat ki is hagyjuk a dologból, Jackson saját magát nyírta ki a túladagolt drogokkal-nyugtatókkal, Walker meg egy balesetben hunyt el, amihez semmi köze nem volt, nem ő vezetett. A darwin-díjasokat mindig kevésbé sajnálják.
9/25 anonim válasza:
Azéé',mert szerették.Michaelért is volt sírás, ne aggódj!
10/25 anonim válasza:
Van az embereknek egy olyan rétege aki csak azért sajnálja a halottakat mert éppen az a divat, hogy többen lájkolják, stb. Régen Michael Jackson, most Paul Walker, Nenson Mandela, később is lesznek sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!