Miért sírnak már annyian azért a Paul Walkerért? Michael Jacksonért nem sírtak ennyire!
Figyelt kérdés
És azért van köztük különbség!2013. dec. 12. 13:52
11/25 anonim válasza:
Jó ember volt, nem ezt érdemelte és nem így! Ezért sajnáljuk!
12/25 Anonymus1986 válasza:
azért sírnak mert szerencsétlenül halt meg
13/25 anonim válasza:
Most sajnos ez van. Majd ha Bieber hal meg még az fog sokáig tartani. De az nagy buli lesz!! :D
14/25 anonim válasza:
Azért "sírnak már annyian azért a Paul Walkerért" mert tiszteletre méltó ember volt és tiszteletreméltó volt az, ahogyan élt, nem mellesleg rengeteget adakozott. A Halálos iramban című filmeket nagyon sokan szerették, rengeteg ember alakította át a filmek miatt az autóját. 40 évesen, önhibáján kívül autóbalesetben halt meg, teljesen váratlanul és ez a tény önmagában is elég szomorú. Nem tanítottak meg arra, hogy halottról nem illik ilyen degradáló stílusban beszélni? Így a szeretet ünnepe előtt kicsit rendbe tehetnéd a lelked.
15/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt még hozzátenném, hogy nem sok híres ember pakolja a két kezével a törmelékeket földrengés, cunami idején. Aki szerint pedig Paulnak semmilyen érdemleges filmje nem volt a Halálos iramban filmeken kívül, annak ajánlom a Kutyahideg című filmet.
16/25 anonim válasza:
én csak Michael Jackson ért sírok
17/25 anonim válasza:
Én mai napig siratom Heath Ledgert, egy csomó ismerősömnek meg én magyaráztam el, ki az.
Ez ilyen.
18/25 anonim válasza:
Nem sírtak érte? Te se figyelted akkor nagyon az eseményeket 2009ben.
19/25 anonim válasza:
Michael Jackson át műtette magát nőnek!Kinek hiányozna egy ilyen barom?
20/25 anonim válasza:
Heath Ledger a Jocker volt mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!