Bocs ha rossz helyre írom csak én vagyok egyedül Michael Jackson mániás csak nekem hiányzik annyira csak én gondolok rá mindig és nézzem a képeit videoit?
Tudom halottról jót vagy semmit :) de ez a kis olvasmány hátha segít feledni, pörgesd végig
A gyógyszerészek is nagyon hiányolják. A halála után azonnali 30%-os forgalomcsökkenést tapasztaltak
A gyerekek akiket megrontott viszont áldják az eget
na vigyázatok a szátokra
mit képzeltek ki volt Michael jackson ?
hát nem pedofil az biztos
a világ egyik legjobb embere volt
nem volt pedofil 2005 juni 13 ártatlannak találták
nem csak eszt kéne olvasi mert már olvastam eszt nem előszőr látom meg miért pont a halála után vádolják miért nem akkor mikor még élt vagy féltek tőle
kőnnyú olyat bántani aki már nincs és most Mj sokat keres minden a pénzre megy azis vicces hogy amit mondanak elhiszik meg kapják a pénzűket asztán elmondják hogy mégsem igaz mert hazudtak Michael Jackson halála gigaüzletté vált [link] el lehet olvasi elég vicces most jutott eszébe hogy megerőszakolta nincs pénz mi kérdés miért nem akkor vádolta mi rajongók akkik szeretik és mellette állnak és hisznek benne és meg védik a becsületét mi többen vagyunk és többen is leszünk mert többen vanak azok akik szeretik őt és védik
Májkell Dzsekszon biztos az osztálytársad volt,és mind a ketten megbuktatok hejjjesírásből.
Az előszőőőr az pedig a kecskeszakáll.
:D
képzeld észre vettem hogy nem helyesen írtam
de nem érdekelt igazán
és Michael Jacksont békén hagyni
Rockerek punkok emók
és még egyszer mondom rajongoi : megvédik és többen vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!