Bocs ha rossz helyre írom csak én vagyok egyedül Michael Jackson mániás csak nekem hiányzik annyira csak én gondolok rá mindig és nézzem a képeit videoit?
Ha nem szereted miért foglalkozol vele??
Soha az életben nem fogsz annyit elérni mint ő, tudod ő igazi ember volt és a hírnve ellenére egy rettentő szerény ember maradt élete végéig,ha nem szereted legalább tiszteld!!
Amennyi megaláztatást elkellett viselnie az egész világ előtt le a kalappal,ti biztos nem bírtatok volna megannyi ember előtt erősnek maradni!!
Neki nem volt gyerekkora,úgyanúgy szerette és imádta nőket mint minden más férfi ,de megfosztották mindentől amit te megkaptál nagy valószínűséggel, nem voltak barátai se, semmi gondolom nektek vannak!!Örüljetek neki! A gyerekekkel érezte magát gyereknek,rajtuk keresztül érezte át a gyerekkort amiben nem volt része,!
Ő más emer volt mint Te vagy Én mert 5 éves korától emberek milliói előtt lépett fel,és ilyenkor az ember autómatikusan más lesz..kevés mindennapi ember látja át ezt a "más" ember életét , de aki igen az tudja hogy ő nem tett volna soha semmit egy gyerekkel sem!!
Vannak emberek akik csak azért titulálják pedofilnak, mert nem látták pl. a '70-es '80-as években csak azután mikor már megváltozott,és nem nagyon fogaták el mint embert a külseje miatt (én igen! :) ) különc volt a sztárok között is ,ez vezethetett h felkeltette az emberek figyelmét mert igen érdekes ember volt,és nagyon egyedi,jó hangzása :)
Az aki megvádolta,egy olyan rákos gyerek volt akit segített minden egyes pillanatán a gyógyulásig, és a gyerek apja féltékeny volt Michaelre h a fia mindig ott akar lenni, ezért le akarta gyalázni ,hogy ne legyen akkor a hírneve, a fiának megparancsolta h hazudjon!!Ő meg is tette a tárgyaláson is,de végül nembírt a gyerek a lekiismeretével,(mivel annyit segített neki Michael mikor rákos volt) és bevalott mindent, az apja meg öngyilkos lett mert lebukott,!!
Ezt követően meg megint megvádolta egy család, de nem akart a tv-n keresztül elintézni ezt h az emberek megint ilyneekről beszéljenek,ez érthető is mert gondolom elég sok elvakult ember hitte el az első megvádolásokat is és elkezdték elítélni,és nem akarta hogy mégegyszer ez legyen!! Ezért kifizette a családot és megvolt oldva.A család örült mert bevált a tervük, Michael meg nagyobb bajba kavarta magát azzal hogy most meg az emberek azt mondták,hogy az igazságot fizette ki,ink. hallagat és ne tudják meg az emberek mikor ez közel sem igaz.!
Ezt sok ember átlátta és így rájöttek , egy gazdag világsztártól hogyan lehet pénzt lehúzni!!!
Nagyon sajnálom szegényt h így kellett meghalnia,hogy sok ember még most is azt hiszi hogy pedofil,rettentő lehetett így élni,egy ilyen tiszta embernek!!
+ még egy valami ha nem hiszik ezek után sem el.!
Jehuva Tanúja vallást tanult már születése óta és vannak főbenjáró bűnök ha ezt elkövetik akkor halált érdemelnek a Tanúk hite szerint,ő 7 évesen megtanult rettegni Jehova haragjától a sex is tiltva van csak házzaságban lehet,ő csak 31 évesen mert először,mert rettegett hogy megfog halni!! A gyerekmolesztlás is közte van ,és 100%--ig merem állítani hogy megse merte volna tenni, egész életében nagyon szerény volt és ,rettentő adakozó,ő volt az az ember akit tényleg érdekelt hogy mi van a Világunkkal, Ő tényleg megakarta változtatni nemcsak úgy jópofizásból mondta mint a mai sztárok, ő tett is ellene...A Guiness Rekordok könyve szerint ő a mindenidők legtöbb adpmyányásra fordított pénzét adakozó popsztár az egész földön!!!
Idelye TISZTELNI !!!!
"Ki a fene az a Michael Jackson?"
Michael Joseph Jackson tizenháromszoros Grammy-díjas amerikai énekes, zeneszerző, táncos, filantróp és üzletember.A Jackson család hetedik gyermeke volt. sikerei miatt „a pop hercegének” is nevezték, a Thriller minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma,négy másik stúdióalbuma szintén a világ legjobban eladott nagylemezeinek listáján szerepel.meghatározó alakja lett az amerikai popzenének és popkultúrának,Ő volt az első afroamerikai előadóművész, akinek klipjeit rendszeresen játszotta az MTV,A Billie Jean című dalhoz készített klip volt az áttörés egy új korszak jelent meg.Egyéni zenei hangzása és énekstílusa hatással volt több hip-hop-, popzenei és R&B-előadóra, több generációban. több mint 300 millió dollárt gyűjtött és adományozott,39 segélyszervezetet támogatott.Michael Jackson egyike azon kevés előadónak aki többször is bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, többek között a „Minden idők legsikeresebb előadója” címmel.Tizenhárom Grammy-díjat kapott, tizenhárom alkalommal volt kislemeze listavezető az Amerikai Egyesült Államokban szólókarrierje alatt – többször, mint bármelyik másik férfi előadó a Billboard Hot 100 történetében és több mint 750 millió eladott lemezével méltán érdemelte ki a legtöbb felvételt eladó szólóelőadó díját.
Az életét és a gyerkkorát ne irom el :DD
a World Music Awards kitüntette a Millennium-díjjal, minden idők legsikeresebb férfi előadójának járó elismeréssel.
Minden idők legnagyobb számú amerikai nézőseregét vonzotta a TV elé, amikor fellépett a 27. Super Bowl meccs félidejében.
A Thriller minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma, több mint 104 000 000 eladott lemezzel plusz a halála utáni lemezeladások (+ 4,5 millió lemez), ezzel a Thriller című albuma újra a legkeresettebb zenei anyaggá vált.
A Bad-turné minden idők legsikeresebb koncertturnéja volt.
Az 1984-es Grammy-díjkiosztó gálán egy este 8 díjat nyert, amit sem előtte, sem utána senki sem múlt felül.
A Guinness Books of World Records szerint minden idők legtöbb pénzt kapó reklámembere Michael Jackson, aki a Pepsitől 4 reklámért 12 millió dollárt kapott.
A Guinness Books of World Records szerint minden idők legnagyobb szerződése a szórakoztatóiparban Michael Jackson nevéhez kötődik.
1983-ban ő lett az első olyan művész, aki ugyanabban az időben uralta a Billboard rockalbumok, rockkislemezek, R&B-albumok és R&B-kislemezek listáit.
A Blood on the Dance Floor című album, amely szinte egyáltalán nem kapott reklámot, s a sajtó alaposan lehúzta, minden idők legtöbb példányszámban elkelt remixlemeze.
A Guinness Rekordok könyve szerint Michael Jackson minden idők legsikeresebb előadója.
Tessék ha nemtudtad volna most itt van : bővebben : [link]
Ő VOLT MICHAEL JACKSON!
Szerintem ilyen kérdést nem alpári paraszt magyaroktol kéne kérdezni.
Nekem nagyon hianyzik. Jobban szeretem mint bárkit/bármit. Igen én napi szinten nézem a videóit, igen én napi szinten nézem a képeit, napi szinten hallgatom a zenéjét. A legfontosabb nekem 7 éves korom óta.
Mi rajongók tudjuk milyen Michael ez a lényeg Nem számít a többiek véleménye Én 11 éves korom óta imádom őt és egyre jobban szeretem MJ fannak lenni kiváltság és az igazi rajongó nem "növi ki " ezt soha.
You are not alone :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!