Bocs ha rossz helyre írom csak én vagyok egyedül Michael Jackson mániás csak nekem hiányzik annyira csak én gondolok rá mindig és nézzem a képeit videoit?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 08:54
21/23 anonim válasza:
Én itt vagyok, nem vagy egyedül!!!
22/23 anonim válasza:
Kérlek ne hiányozzon nektek, nézzétek meg ezt és megértitek miről beszélek, véleményeket privátban.
23/23 anonim válasza:
Nekem nagyon hiányzik, pár napja szerettem meg igazan ezt a csodálatra méltó embert, sajnálom hogy annyian utálták.Az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm, hogy belinkelte... Megdöbbentett, nagyon hiányzik, de örülök, hogy jól van!! Remélem ez mind igaz, mert ha nem az akkor most a szívemet törné össze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!