Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezeled azokat az...

Hogyan kezeled azokat az arrogáns embereket akiknek nem tudod elkerülni a társaságát, mert egy környezetben dolgozol vagy tanulsz vele?

Figyelt kérdés

Olyan akinek, ha köszönsz reggel, foghegyről köszön vissza, beszélgetni sohasem beszélgettél még vele, viszont rögtön beléd köt, ha valamit nem úgy csinálsz, ahogy ő gondolja (miközben egy szinten vagy vele).

Akivel, ha egy szobába kerülsz inkább kínos csend van, minthogy beszélgetésre kerüljön a sor.

2015. nov. 14. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Kedves 2. Es 6. Valaszolo vagyok :D tetszett amit irtal :D de nem tudom h viszonyuljak hozza most sztem fiu/ferfi vagy de a korodat nem tudom. Irtad h elriadnak a tulzott harciassagtol nem vagyok tul harcias, viszont jobn is ha mi denki nem akaszkodik ram :D akik szeretetremeltoak es sose artottak nekem azokat szeretem :) akik viszont artottak az altalam megfogalmazott mondasom szerint: Ugy fogynak ek, mint egy kis gyertyaszal aninek senki se latta a fenyet csak hamis alakok melegedtek mellette es mikor mar majdnem elfogy a sajat hideg konnyei fogjak eloltani a tuzet, mi egykor egett. :) viszont ugy alapvetoen vidam vagyok sokat nevetek :D van 2 tengerimalacom az allatokat szeretem. A kerdesedre valaszolva HA eppen kapcsolatban vagyok vagy volnek akkor sem en hordom/hordanam a nadragot ugyanis egy nadragnak 2szara van es az ugy stabil ha az egyik szarat a No a masikat a Ferfi hordja :)
2015. nov. 15. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
* a helyesirasi hibakert elnezest, telefonrol irtam :))
2015. nov. 15. 23:28
 13/13 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Valóban nem volt egyszerü dolog elolvasni a hsz-edet, de sokszori átolvasás után azt hiszem, hogy sikerült végül minden betüt a helyére tennem, és így összeállt a mondandód nagynehezen...A hsz. tartalmi része mintha most már egy kicsit kevésbé lett volna olyan "kemény" irányvonalu, mint a fentebbi hsz-eid, úgyhogy lassan megnyugodok akkor, hogy valszeg azért nem lehetel híján a nőies tulajdonságoknak sem, csak EZEKET A TULAJDONSÁGOKAT igyekszel elnyomni magadban...Jól látom? A öltözködésed amúgy milyen stílust szokott követni? Kedveled a nőies ruhadarabokat, mint pl. szoknya, magassarku,harisnya, vagy inkább a tornacipős-farmeres-pólós összeállítás a stílusod? Érdekes egyéniség lehetel, csak azért kérdezek ilyen dolgokat, mert bevallom, rendkívül elképeszt a kettőnk közötti gondolkodásbeli-világnézeti hasonlóság...Éshát kíváncsi vagyok arra, hogy az öltözködési stílusodat eltudom-e találni, mert a tippem már megvan jóelőre...Ha van kedved hozzá, írjál néhány mondatot akkor az öltözködési stílusodrol, de ha nem akarsz, akkor ne írjál...Végülis nem ismerkedési szándékbol kérdezem azt amit, csak kíváncsiságbol, mivel bár valóban férfi vagyok, de nem vagyunk egy korosztályhoz tartozók, ráadásul van feleségem is...Szóval nem randimegbeszélés okán kérdezem azt amit...
2015. nov. 16. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!