Mit tegyek ha a barátnőm ennyire arrogáns mindenkivel?
A legjobb barátnőmmel egy gimibe járunk, és sajnos senki sem szereti. Bár jogosan mondhatom hogy magának köszönheti. Mindenkivel kötekszik, és ezért már mindenki tőle fél. Olyan durván beszól az embereknek, hogy azok sírva futnak el. Emellett rettentő nagyképű, amiből már nekem is kezd elegem lenni. Ha valamiben hibázik, azokat másokra hárítja azzal a magyarázattal hogy ő csak ritkán hibázik. A legrosszabb az, hogy már engem is megbélyegeztek, holott én tényleg szöges ellentéte vagyok. Az esett legrosszabbul, mikor azt a fiút tiporta földbe (persze képletesen) aki a legjobban tetszik, és ő ezt pontosan tudta. Bár a pozitívum az, hogy míg régen én voltam az osztály lúzere, mostmár nekem se szól be senki, mert a barátnőm megvéd. És segít a fogyókúrámban is segít, ő az egyetlen eki elfogad így. A szüleim már tiltanak tőle, mert nagyon önpusztító életmódot él. Tulajdonképpen alig alszik (naponta 2-3 órát) és energiaitalokkal tartja fenn magát. Nagyon irígylem, mivel ezeknek ellenére is egy csomó fiú odavan érte, de ő mindig visszautasítja őket. Előbb már írtam, hogy nagyon megbélyegeznek miatta, ráadásul a szüleim utálják. Már más iskolába akarnak iratni. Mit tegyek hogy megváltozzon?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!