Én vagyok arrogáns/ én tévedek, ha elvárom, hogy arra válaszoljanak, amit kérdezek?
A fiú azt kérdezte, a barátaitól jogos-e, hogy nélküle mennek. A szüleire csúnyát mondott, amiért nem engedik el. A válaszolóknak igazuk van abban, hogy ezt nem illik, de 1 db választ sem kapott, és már sok válasz jött.
Igazad van, hogy nem minden kérdés konkrét, de nem is a nagyon véleményfeltevős kérdésekre gondolok. Azért lehet sok helyen szelektálni.
Példák:
- Hol van a Pázmány BTK? (mondjuk, nem tudom, miért nem google-be ütötte be)
válaszok: "Én nem tudom."
- Hogy készül a melír?
Válasz: az nem divat manapság.
Egyik sem az én kérdésem volt.
Egy ilyen kérdésre, amit a példában hozol nem lehet egyértelműen válaszolni, véleményt lehet mondani. És mivel a hátteret nem ismerjük, állást foglalni sem lehet. Ha az emberek provokációnak veszik, hogy a fiú itt írja le a szüleivel kapcsolatos sérelmeit, amit otthon valószínűleg nem vagy ritkán mer csak kifejezni, az ő bajuk, ha emiatt azt gondolják, hogy a srác nem szereti/tiszteli a szüleit, megint az ő emberismeretükről ad egy képet.
Sztem nem kell az ilyen hozzászólásoknak nagy feneket keríteni. Más kérdéshez sem érkezik több használható válasz legfeljebb ugyanazok a vélemények ismétlődnek.
"Ez igaz, csak idegesítő, amikor fontos a dolog."
Olvastam a kérdésed. Tényleg rohadtul fontos dolog volt... :-D Vinnyogtál, hogy a haverok nélküled mennek bulizni, apuci-anyuci meg milyen görény. Tipikus éretlen kisgyerek mentalitás nem csodálom, hogy az ősök nem engednek el sehova.
Apropó OFF szerintetek is baromi nagy a mai tinik pofája a nagy semmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!