Ti elítélitek ha valaki bliccel a BKV-n?
Én igen.
Nekem ez lopás.
Én azt is elítélem, aki szerint buli egy rágót lopni az üzletből.
Az más, ha valaki elfelejt éppen jegyet venni egyszer-kétszer, és más ha ezt tudatosan rendszeresen csinálja.
A bliccelésért önmagában nem (nagyon).
Főleg, hogy sokszor előfordul, hogy nem lehet a felszállás helyén, sem a közelében, sem a vezetőtől jegyet venni. (Én nem BKV-zom, de azért van nálam jegy, épp ezért, ha kéne, egyáltalán nem biztos, hogy kapnék.)
Meg tényleg van, aki nem engedheti meg magának, mert tényleg nagyon drága, és nekem is volt olyan ismerősöm, akinek az étel és a bérlet között kellett választania.
DE! a te hozzáállásodat elítélem: ez a "meg sem fordul a fejemben a bérlet-téma" olyan szánalmas kifogás, amit csak egy 5 évestől fogadnék el. És a villanyszámla befizetése sem jut az eszedbe? Egy felnőtt embertől már elvárható, hogy gondoljon erre (is), és felelősségteljesen viselkedjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!