Miért van az, hogy nem is vesznek szinte fugyelembe? Vagy irígység?
Figyelt kérdés
Például beszélgetünk hárman. Elkezdek valamit mondani, magyarázni, öt másodperc múlva mintha már ott se lennék folytatnak valami más témát ketten. Aztán mikor már érzem, hogy csak magamban beszélek, meg zavar, mert azt hallom, hogy ők mit beszélnek, akkor meg abbahagyom. És még én érzem magam kellemetlenül. Mikor meg ezt eljátszom fordítva, akkor meg megvannak sértődve, ha csak rövid időre vágok közbe, akkor is. Bármi hozzászólásra, ha beszélek az egyikhez, leszegi a fejét, és természetesen semmi visszajelzés. Amikor meg ők beszélnek, akkor meg mikor fugyelek rájuk, olyan mintha érezném az együttműködést. Vagy a másik két fél csak játszani akarja egymás előtt a hülye fejét? Vagy irígység? Jóval tanultabb vagyok pl az egyik felnel, pont annál, aki ezt csinálja jobban. Nem vagyok mar egy taknyos gyerek, akit csak megvárnak még "zajong" aztán Folytatják ugyan úgy a beszélgetést. Hát ne b@ ssza már meg a kurv @ ég. Úgy felidegesít az ilyen...2015. nov. 3. 00:10
11/15 A kérdező kommentje:
Hogy valami oka van-e? Szerintem nincsen. Mindig nyitott vagyok beszélgetésre, amikor közös érdeklődési köröm van valakivel, örömmel veszem. Én tisztelettel meghallgatok mindenkit például. Hogy okosabbnak hisz? Hát nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy én élvezem mikor okosabb emberrel beszélek, mert legalább tanulok tőle, és felnézek rá.
2015. nov. 3. 10:07
12/15 anonim válasza:
Vagy te vagy érzékeny, vagy igazából nem akarnak veled társalogni, csak nem akarják kerek perec megmondani. Legközelebb maradj ki a beszélgetésből, és figyeld meg, hogy egyáltalán hiányolják e a társaságod.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát biztos így lesz ezek után... Csak nem értem, hogy miért ilyen valaki?
2015. nov. 3. 14:38
14/15 anonim válasza:
Ilyen szituban az a megoldás hogy nem beszélgetsz velük többet. Ők jelezték hogy le vagy carva, ezek után kár törnöd magad.
15/15 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 3. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!