Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy nem is...

Miért van az, hogy nem is vesznek szinte fugyelembe? Vagy irígység?

Figyelt kérdés
Például beszélgetünk hárman. Elkezdek valamit mondani, magyarázni, öt másodperc múlva mintha már ott se lennék folytatnak valami más témát ketten. Aztán mikor már érzem, hogy csak magamban beszélek, meg zavar, mert azt hallom, hogy ők mit beszélnek, akkor meg abbahagyom. És még én érzem magam kellemetlenül. Mikor meg ezt eljátszom fordítva, akkor meg megvannak sértődve, ha csak rövid időre vágok közbe, akkor is. Bármi hozzászólásra, ha beszélek az egyikhez, leszegi a fejét, és természetesen semmi visszajelzés. Amikor meg ők beszélnek, akkor meg mikor fugyelek rájuk, olyan mintha érezném az együttműködést. Vagy a másik két fél csak játszani akarja egymás előtt a hülye fejét? Vagy irígység? Jóval tanultabb vagyok pl az egyik felnel, pont annál, aki ezt csinálja jobban. Nem vagyok mar egy taknyos gyerek, akit csak megvárnak még "zajong" aztán Folytatják ugyan úgy a beszélgetést. Hát ne b@ ssza már meg a kurv @ ég. Úgy felidegesít az ilyen...
2015. nov. 3. 00:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%

Amikor szolnak közebvágás miatt elmondod ezt?

Amikor szolsz közbevágtak, hogy reagálnak?

Ja hogy szhart sem teszel magadért?

Értem.

2015. nov. 3. 00:51
 2/15 anonim ***** válasza:

szia

nem tudom hogy fiu vagy lány vagy? de ismerős érzés amit mondasz én kb minden ismerősőmel igy járok hidd el átérzem amit te érzel ez íránt nos én ezt ugy oldotam meg hogy annak aki bizonyos témáimnál nem figyelt rám akkor nem is folytatam a beszélgetést aki pedig végképp nem figyelt rám azzal nem is foglalkoztam. Öhm most tudom hogy te milyen közöségben látodd igy ha pl osztály közöségben akkor lehet hogy nem is veled van a gond ...

Ha meg tanultabb vagy vagy okosabb azt én nem tudom akkor meg inkább foglalkoz az álmodal céllodal a tanulással..

2015. nov. 3. 01:14
 3/15 A kérdező kommentje:
En 22 vagyok, es a masik kettő pl. 27, es 55 eves. Egymást erdeklo témáról beszelunk, csak epp az nem érdekli, amit En mondok. Fiú vagyok.
2015. nov. 3. 01:20
 4/15 anonim ***** válasza:

értem.

Hát nem tudom hogy az érintett személyekel egyáltalán milyen kapcsolatban vagy és milyen előzmény ővez titeket szoval nem itélek el senkit és előre is elnézésedet kérem ha ezzel valakit megbántok de személyes tapasztalatom hogyha egy kicsivel butább emberel beszél az ember akkor kénytelen az ő szintjére sülyedni. Én nem tudom hogy mennyire vagy okos vagy okosabb mint ők de lehet hogy ők nem azok és a témáidat sem tudom miket kérdezel bele pl lehet hogy ti elkeztedek beszélni a matekrol és azon belül mondjuk a körröl meg négyzetekröl hogy azok milyen szépek meg hogy a kör azért szép mert görbül stb de meg bele vágsz egy olyan mondattal hogy a kör térben megforgatva egy gömb jön létre és ez azt jelzi .... lehet hogy ez nekik sok és látják hogy te ezt jovval jobban tudod és inkább terelik a témát mert gözünk nincs hogy miről beszélesz persze ez most egy példa volt mondom itt azért érdemes azt megfigyelni hogy mindig ilyenek voltak-e veled ? vagy valami oka van ?

2015. nov. 3. 01:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Attól is függ, kik ezek neked és mi alapján választottátok ki egymást beszélgetőpartnernek, tehát mia szitu, amiben beszélgettek.
2015. nov. 3. 01:43
 6/15 anonim ***** válasza:

A másik meghallgatása és tudomásul vétele nem jelenti azt, hogy egyet kell érts vele, de a másiknak tiszteletet ad. Ha tisztelet nélkül beszélsz valakivel, az ignorálni fog, vagy agresszív szintre lép.

Ahogy másokkal viselkedsz, úgy fognak megítélni? Lehet. De ha azt adod tovább, ami téged bánt, akkor mit vársz?

Rengeteg agresszió van az írásodban. Ez honnan jön?

2015. nov. 3. 05:58
 7/15 A kérdező kommentje:

Na, akkor tisztázzuk, hogy én mindig tiszta lappal indítom a beszélgetést, semmi előítélet nincsen.

Az egyik fél egy családtag, a másik egy jóval fiatalabb ismerős.

Kevés dolog az, amire agresszív tudok lenni. Például az ilyen emberi hülyeségek, ráadásul friss volt az élmény.

2015. nov. 3. 09:41
 8/15 A kérdező kommentje:
De most ez hol van leírva, hogy tisztelet nélkül beszélek valakivel? Ezt honnan veszitek?
2015. nov. 3. 09:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Kicsit több konkrétum kéne erről a 2 emberről, és hoyg milyen a viszonyotok.
2015. nov. 3. 09:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát a családtag, aki például velünk él, ő az egyik, a másik meg egy haver(unk/ja). Össze szoktak/ szoktunk járni, nagy ritkán, közös érdeklődési köreink vannak, tegnap is hajnali fél kettőig beszélgettek. Én otthagytam őket az említett dolog után.
2015. nov. 3. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!