Hogyan tudnék leszokni arról, hogy gyorsan eszem?
Figyelt kérdés
Mások az ebédjüket, vacsorájukat fél óra, 40 percig eszegetek, míg én általában gyorsan (csak gyorsan, nem gusztustalanul) befalom, 10-15 perc alatt végezve ezzel.2015. okt. 25. 17:51
1/6 anonim válasza:
Forrósítsd fel, hogy percekig fújni kelljen minden falatot :D
2/6 anonim válasza:
Ne csináld, csomó időt megspórolsz, plusz lassabban is szívódik fel, mert túlterheled a gyomrod, tehát tovább nem leszel éhes
3/6 anonim válasza:
kisebb evőeszköz, vagy evőpálcika
készítsd el szépen a kaját és teríts meg szépen
egyél forró dolgokat
rágj meg jól minden falatot
csinálj valamit közben, olvass vagy beszélgess / vagy pont ellenkezőleg, csakis az ételre és az ízekre figyelj, és függessz fel minden más tevékenységet (kinek mi a jobb)
bár nem tudom, mennyire tipikus hogy valaki 40 percig eszeget, vagy hogy mire jó ez. 10-15 perc szerintem pont hogy az átlagos.
4/6 anonim válasza:
Azért az a 15 perc sem olyan gyors, haveromat azzal szivatjuk, hogy 20 perc még megkajál, mi meg megvagyunk 7-8 perc alatt
5/6 anonim válasza:
2 fogást megeszek 10 p alatt. Nem tudom kinek van ideje nyámnyogni 40 percet ebédkor, nálunk pl. 20p a kajaszünet... a 15-20p normális, de ha neked gyorsnak tűnik rágjál mindent meg mondjuk 20-30szor. Tuti lesz vagy 40p a két fogás.
6/6 anonim válasza:
Minden falatot legalább 33-szor meg kell rágni - tartják a jógik, hogy a nyál enzimjeivel jól összekeveredjenek a falatok és könnyítsék az emésztést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!