Hogyan tudnék leszokni gyorsan, elvonási tünetek nélkül a cigiről?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve hogy dohányzom fél évig napi 3-4 szál. És most kb 4-5 hónapja napi fél dobozzal szívok és észbe kaptam, hogy semmi értelme és egészségtelen plusz pénzkidobás is és csak tönkre vágnám vele az életem.
Volt hogy azt mondtam nem gyújtok rá majd fél nap után máris rágyújtottam egyszerűen nem bírtam...
Tudtok olyan módszereket mondani amivel hamar leszoknék róla és "szenvedés" nélkül? semmi nikotintapasz meg ilyesmik.
Tudtok olyan módszereket modnani
2013. febr. 3. 20:18
1/6 anonim válasza:
Allen Carr könyve nekem sokat segített, de mivel függő vagy , így elvonási tünetek mindenképpen lesznek...
2/6 anonim válasza:
én is ezzel a könyvvel szoktam le, nagyon minimális elvonási tünet volt, de azt sem nevezném szenvedésnek. és gyors is, én egy nap alatt meghallgattam hangoskönyvben, és sok évnyi cigizés után egyik napról a másikra, 1bozoról 0szálra álltam át:) bármilyen hihetetlen, tényleg így volt :D
3/6 anonim válasza:
Hm, már annyian dicsérik ezt a könyvet, h én is elolvasom, hátha segít nekem is...az akarást is meghozza? :D
4/6 anonim válasza:
Jah, bocs, h válaszoljak is...ecigi talán neked is segíthet.
5/6 anonim válasza:
nem úgy fogalmaznék, hogy meghozza az akarást, sokkal inkább agymosás, de hatásos:)
6/6 Nodeki Tamás válasza:
Iboga. Mindenféle függőséget megszüntet elvonási tünetek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!