Hogyan tudnék leszokni a cigiről, szenvedés és elvonási tünetek nélkül?
én nemrég szoktam le,simán.
Azóta voltam buliba ,piáztam is,mellettem cigiztek,és még sem gyújtottam rá.hány éves vagy?
tényleg le akarsz szokni,vagy csak divat?írhatsz privátba is..
tapasz/rágó nem segít
én is a könyvvel szoktam le, tényleg hsaznos!
Félre ne érts, nem szándékozok semmi bántót írni, de tényleg az akaraterő a legfontosabb. Az én papám 40 évig dohányzott, majd egyszercsak egy január elsején nem volt otthon cigije. Azt mondta aznap, hogy kész, leteszi. Azóta eltelt 15 év, és egyetlen szálat sem szívott.
A másik papám cukorkára, csokira, édességre cserélte, felszedett vagy 35 kilót...
Tényleg fejben kell, hogy eldőljön. Nem külső kényszerre, nem befolyásolásra, hanem a te saját egyéni akaratod szerint. Amíg ez nincs meg, hiába minden könyv, tapasz, rágó vagy bármi. Egy orvos is csak akkor tud segíteni, ha képes vagy betartani azt, amit kér.
Ezaz!Hiába is kapsz ötleteket,linket,bármit,ha még ugyanaz a baj.te!mert nem is biztos,hogy le szeretnél szokni,csak tudod,hogy le kéne!
A kettő nem egy és ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!