Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnék leszokni a...

Hogyan tudnék leszokni a cigiről, szenvedés és elvonási tünetek nélkül?

Figyelt kérdés
Kb 10 éve dohányzom és még nem telt el egy nap sem cigi nélkül! Az alkoholt egyik napról a másikra megutáltam, már nem bírom meginni (igaz előtte sem ittam sokat) Jó lenne ha a cigivel is így lennék.
2012. febr. 28. 15:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Olvasd el Allen Carr: Nikotinstop! c. könyvét. De van neki olyan is, hogy Rövid úton leszokni a dohányzásról, valamint Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok! <- ez utóbbi hangoskönyv.
2012. febr. 28. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:

én nemrég szoktam le,simán.

Azóta voltam buliba ,piáztam is,mellettem cigiztek,és még sem gyújtottam rá.hány éves vagy?

tényleg le akarsz szokni,vagy csak divat?írhatsz privátba is..

2012. febr. 28. 16:43
 3/14 Petricseh válasza:
szerintem tapaszal,vagy rágóval.
2012. febr. 28. 20:19
 4/14 anonim ***** válasza:

tapasz/rágó nem segít

én is a könyvvel szoktam le, tényleg hsaznos!

2012. febr. 28. 21:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Tapasszal és rágóval sztem nem lehet leszokni. Akaraterő kéne de nem sok van sajnos. Allen Carr könyvét olvastam (Leszokni a dohányzásról, így könnyű c. azthiszem jól írom) de nem segített sajnos. Említettek egyszer egy könyvet, NO NICOT de nem találom sehol, lehet h az a Nikotinstop?
2012. febr. 28. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
A mamám gyógyszerrel szokott le, 20 ezer forint 1 hónapra és 3 hónapig kell szedni. Az agyadban blokkolja a nikotin utáni vágyat. A mamám 50 éve dohányzott, napi 2 dobozt szívott, ezzel a gyógyszerrel szenvedés nélkül simán leszokott, már 1 éve nem dohányzik. A gyógyszer nevére sajnos nem emlékszem, de orvos valószínűleg tudja, mert ezt csak orvos írhatja fel.
2012. febr. 28. 23:35
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem valami olcsó, de utánanézek hogy mi lehet ez. Köszi!
2012. febr. 29. 08:51
 8/14 anonim válasza:

Félre ne érts, nem szándékozok semmi bántót írni, de tényleg az akaraterő a legfontosabb. Az én papám 40 évig dohányzott, majd egyszercsak egy január elsején nem volt otthon cigije. Azt mondta aznap, hogy kész, leteszi. Azóta eltelt 15 év, és egyetlen szálat sem szívott.

A másik papám cukorkára, csokira, édességre cserélte, felszedett vagy 35 kilót...

Tényleg fejben kell, hogy eldőljön. Nem külső kényszerre, nem befolyásolásra, hanem a te saját egyéni akaratod szerint. Amíg ez nincs meg, hiába minden könyv, tapasz, rágó vagy bármi. Egy orvos is csak akkor tud segíteni, ha képes vagy betartani azt, amit kér.

2012. febr. 29. 21:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Nem tudom h most elég akaraterőm van e ahhoz h leszokjak, de már nagyon abba kéne hagynom. Az alkohollal úgy voltam h buliban iszogattam, volt h kicsit többet is, aztán egy nap úgy ébredtem h soha többé egyszerűen megundorodtam rá. Volt egy rossz kapcsolatom, tudtam h be kellene fejezni, szakítottunk, aztán pár nap múlva újra együtt voltunk. Egy áprilisi napon ugyanez történt, de nem volt több békülés, egyszerűen aztmondtam h nem hagyhatom, hogy tönkre tegyen. Egyik pillanatról a másikra! Nah ezt várom h a cigivel is így legyek! :D
2012. márc. 1. 09:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Ezaz!Hiába is kapsz ötleteket,linket,bármit,ha még ugyanaz a baj.te!mert nem is biztos,hogy le szeretnél szokni,csak tudod,hogy le kéne!

A kettő nem egy és ugyanaz.

2012. márc. 1. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!