Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnék leszokni a...

Hogyan tudnék leszokni a cigiről, szenvedés és elvonási tünetek nélkül?

Figyelt kérdés
Kb 10 éve dohányzom és még nem telt el egy nap sem cigi nélkül! Az alkoholt egyik napról a másikra megutáltam, már nem bírom meginni (igaz előtte sem ittam sokat) Jó lenne ha a cigivel is így lennék.
2012. febr. 28. 15:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ha nincs benned egy csepp kitartás sem,akkor életed végéig bagós maradsz!

Én olvastam a könyvet a rövid úton-t sokat segített ez tény.De így két hónap után is még nagyon sokszor megkívánom.Kitartás nélkül semmit nem lehet elérni.

2012. márc. 2. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem elektromos cigivel ment. Rágó, tapasz semmit sem ért. 20 évig dohányoztam, már három hónapja csak ezt használom, egyre kissebb nikotin mennyiséggel. Csak arra kell figyelni, hogy normális készüléket szerezz be. Hidd el, akárki akármit mond, jelenleg ez a leghatásosabb leszokást segítő módszer. Nem véletlenül támadják a népegészségügyi minisztériumból (csökken a jövedéki bevétel), a dohánylobbiról nem is beszélve. Olvass utána a hoxa forumon az e-cigis tapasztalatok topicban, vagy az ecigi fórumon, rengeteg leírást, tapasztalatot szerezhetsz, több százan tudtak így lemondani róla az elmúlt hónapokban.

38/F

2012. márc. 22. 14:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2012. jún. 8. 22:42
 14/14 anonim ***** válasza:
az alkohol máshogy működik, erre várhatsz életed végéig, hogy egyszercsak nem kívánod, nem úgy működik. De elmondta több ember, hogy az Allen Carr könyvhöz még csak akaraterő sem kell, miközben olvasod azt a könyvet, még cigizhetsz is, most komolyan, mi vesztenivalód van? Majd ő elmagyarázza benne, hogy miért hülyeség az "akaraterő" módszer, és magad is meglátod, hogy milyen könnyű lesz abbahagyni
2012. jún. 9. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!