Hogyan tudnék leszokni a cigiről, szenvedés és elvonási tünetek nélkül?
ha nincs benned egy csepp kitartás sem,akkor életed végéig bagós maradsz!
Én olvastam a könyvet a rövid úton-t sokat segített ez tény.De így két hónap után is még nagyon sokszor megkívánom.Kitartás nélkül semmit nem lehet elérni.
Nekem elektromos cigivel ment. Rágó, tapasz semmit sem ért. 20 évig dohányoztam, már három hónapja csak ezt használom, egyre kissebb nikotin mennyiséggel. Csak arra kell figyelni, hogy normális készüléket szerezz be. Hidd el, akárki akármit mond, jelenleg ez a leghatásosabb leszokást segítő módszer. Nem véletlenül támadják a népegészségügyi minisztériumból (csökken a jövedéki bevétel), a dohánylobbiról nem is beszélve. Olvass utána a hoxa forumon az e-cigis tapasztalatok topicban, vagy az ecigi fórumon, rengeteg leírást, tapasztalatot szerezhetsz, több százan tudtak így lemondani róla az elmúlt hónapokban.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!