Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnék, gyorsan, és...

Hogy tudnék, gyorsan, és hatékonyan leszokni a körömrágásról?

Figyelt kérdés
Már próbáltam mindenfélét(keserű körömlakk és társai),de nem jött be,pedig már jó ideje próbálok leszokni...
2015. jan. 12. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak úgy sikerült leszoknom róla,hogy ha otthon voltam összekentem. Beledugtam virágföldbe,hogy undi legyen és így nem rágtam le. Ha valahová mentem,nem rágtam,mert más látja az ciki. De ahogy hazaértem,összekoszoltam. Idővel szépen megnőttek és nem volt szíve, lerágni mert szép volt, és az inger is elmúlt. Pedig durván rágtam én is.
2015. jan. 12. 17:47
 2/6 anonim válasza:
Hallottam hogy a zselés körmök segítenek, hiszen ha zselé van rajt akkor az nagyon kemény és azt nem tudod lerágni. Persze ez csak akkor működik ha szeretnél zselés körmöket, havonta körmösöz járni és tudsz rááldozni!:)
2015. jan. 12. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha otthon vagy, akkor ragaszd le ragtapasszal, vagy kend be patkányméreggel. Úgy tuti nem lesz kedved szádba tenni a kezed. :D
2015. jan. 12. 18:10
 4/6 anonim válasza:

sziasztok én is körömrágós vagyok de nagyon újévkor megfogadtam hogy leszokom róla nekem az vált be a legjobban:(nőknek)körömlakk az rajtad lehet bárhol és ha kényszert érzel rá hogy rágd kapj be egy nagyon erős mentolos rágót

sok sikert mindenkinek

2015. jan. 13. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,mindet ki fogom próbálni(talán a patkánymérgen kívül,kedves 3. kommentelő:D ;))
2015. jan. 13. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:
És a suliban hogy?(a rágó volt a legjobb,de azt itt nem szabad)
2015. jan. 15. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!